Делегация на "Възраждане" пристигна в Москва

2
Делегатите от партията ще участват в Международен форум на страните от БРИКС
Делегатите от партията ще участват в Международен форум на страните от БРИКС Снимка: БТА

Делегатите от партията ще участват в Международен форум на страните от БРИКС

Делегация на партия „Възраждане“, водена от нейния председател Костадин Костадинов, пристигна в Москва, за да вземе участие в Международен форум на страните от БРИКС, съобщи пресцентърът на партията. В състава на делегацията са включени и Деян Николов, общински съветник и председател на „Възраждане“ в София, както и народният представител Коста Стоянов. Форумът ще се проведе на 27 и 28 август 2024 година в руската столица.

Целите на форума

Основната тематика на форума ще бъде насочена към развитието на международното сътрудничество на различни нива между участващите страни. Сред целите са засилване на междуобщинските интеграции и устойчивото развитие. Програмата предвижда и обсъждане на въпроси, свързани със социалната сфера, екологията, транспорта, инфраструктурата, информационните технологии, изкуствения интелект, урбанистиката, икономическите и инвестиционни възможности. Допълнително, форумът ще обхване теми като туристическо и културно взаимодействие между участващите страни.

Сред специално предвидените събития в рамките на форума е и интерпарламентарен форум, който ще събере делегати от над 100 страни. Участието на делегацията на „Възраждане“ в този формат показва засиления интерес на партията към международни платформи и форуми, които насърчават сътрудничеството между държави на различни нива.

Международен контекст

БРИКС, организацията, под чийто патронаж се провежда събитието, е основана през 2006 година и понастоящем включва девет държави: Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка, Египет, Етиопия, Иран и Обединените арабски емирства. С годините БРИКС се утвърди като единен геополитически блок, който ежегодно организира срещи на върха и участва в координацията на многостранната политика на глобално ниво.

Възраждане и Русия: Партньорства и взаимодействие

Това не е първото участие на „Възраждане“ в международни форуми на територията на Русия. През февруари тази година партията отново изпрати делегация в Москва, за да участва в Международен форум, организиран по покана на управляващата партия в Русия – „Единна Русия“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    70
    Без думи
    "вгъZZраждани"
  • 4
    69
    До 66
    С тия сърца,на другия бряг ли си миличък Възрожденец ??
  • 3
    68
    Мухахахахаха
    Това хюмне от снимката, може да го намерите в youtube, как хвали живота на Запада, а сега други песни пее мазното варненско педалче
  • -1
    67
    фена на Путин
    Е В А Л А !!!
  • -4
    66
    🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 🇧🇬 ❤️...
    🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 Браво на Възраждане! Нека държавните предатели да се пукат от яд. Руснаците са едни от малкото приятели на България, освободили са ни от турско робство и сега ни търпят американското робство. 🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!
  • НевДенков
    Аз се надявам да ме наебат,всички ДеБил-ПеПерасти на това чакаме!