Костадин Костадинов: Там, където други рушат, ние градим

1

Костадинов публикува свои снимки от Червения площад в Москва

Лидерът на партия "Възраждане", Костадин Костадинов, заедно с представители на своята делегация, взе участие в един от най-мащабните международни форуми на БРИКС в Москва, който се проведе на 27 и 28 август. Форумът привлече 6000 делегати от 126 държави, а "Възраждане" получи официална покана за участие, подчертавайки значимостта на българското присъствие на събития от подобен мащаб.

Делегацията на "Възраждане" включва и депутати като Коста Стоянов и Деян Николов, които ще участват активно в заседанията на парламентарните и общинските комисии в рамките на форума. Това участие е показателно за стремежа на партията да се утвърди на международната сцена, като изгражда нови връзки и създава възможности за България.

„Там, където други рушат, ние градим,“ споделя Костадинов, отбелязвайки амбициите на партията да установи стабилни и взаимноизгодни отношения с други държави. След форума в Москва, партията планира ново посещение в Китай в рамките на два месеца, след като получи покана от ръководството на Китайската народна република.

"Възраждане" демонстрира чрез тези действия, че националните интереси на България могат да бъдат защитени не само на национално, но и на международно ниво, изграждайки мостове между различни култури и икономики. Този тип сътрудничество може да отвори нови хоризонти за страната ни в областта на международните отношения и икономическото развитие.

Това посещение и активното участие на българската делегация е пример за стремежа на „Възраждане“ да наложи нов модел на политическо и икономическо сътрудничество, който да се различава от досегашните подходи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Мухахахахаха
    Ебах ти педалската снимка на кЪстадин и останалите двама гейтаци, усмихнати, сияещи от секса, който са имали предната вечер. Синчето на кЪстадин дали е било и то, да снима за протокола?! Надявали са се на нови запознанства с тъмнокожи от South Africa, покрай срещите на "БРИКС"
  • -1
    9
    нумеролога
    В АНДРО МЕДИАНСКИ КЛЪСТЕРИ Е И от 26 27 И 28 АВГУСТ И НЕ ЗАВОСИ ОТ ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОН7
  • -1
    8
    Анатоли Атанасов
    Абе днес не е ли 26.08?!!?
  • -6
    7
    🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 🇧🇬 ❤️...
    🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 Браво на Възраждане! Нека държавните предатели да се пукат от яд. Руснаците са едни от малкото приятели на България, освободили са ни от турско робство и сега ни търпят американското робство. 🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺 🇧🇬 ❤️ 🇨🇳 ❤️ 🇷🇺
  • -6
    6
    Куролап Зеленски
    Коце,помоли Вовата да не ме бие повече с толкоз ракети че гъза ми цъфна като киевска роза през май охх охх
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари