Държавна опера - Русе сподели радостна вест

1
Цигуларят Велизар Проданов и гримьорката Мария Д'Агосто посрещнаха на бял свят първородния си син Енеа
Цигуларят Велизар Проданов и гримьорката Мария Д'Агосто посрещнаха на бял свят първородния си син Енеа Снимка: Личен архив

Цигуларят Велизар Проданов и гримьорката Мария Д'Агосто посрещнаха на бял свят първородния си син Енеа

Държавна опера - Русе сподели радостна вест за своите служители. Музикалното семейство на операта празнува появата на нов член – малкият Енеа, първородно дете на цигуларя Велизар Проданов и гримьорката Мария Д'Агосто.

"Пореден повод за празник има днес за голямото музикално семейство на Държавна опера – Русе!", гласи публикация на културната институция в социалната мрежа Фейсбук.

Колеги на щастливите родители изразяват своите най-искрени пожелания към щастливото семейство: "Честит да е синът им Енеа и нека бъде орисан със здраве и хиляди благословения!"

Посланието продължава с топли думи за бъдещето на детето: "Нека изпълни живота на цялото им голямо семейство тук в България и в Италия със смях и радост! Да расте щастлив и музикален като талантливите си родители и детството му бъде изпълнено с весели игри и безгрижни слънчеви дни!"

Държавна опера - Русе отправя и пожелание към Велизар Проданов и Мария Д'Агосто за тяхната нова роля като родители: "Пожелаваме от все сърце на младите родители да отгледат един достоен и пълноценен човек, гражданин на нашия прекрасен свят!"

Това трогателно съобщение подчертава не само професионалната, но и личната връзка между членовете на оперната трупа, показвайки, че Държавна опера - Русе е не просто работно място, а истинско семейство, което споделя както творческите, така и личните моменти на своите артисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ...
    Енеа е най-употребяваното Българско има. Три пъти в годината има имен ден.
  • 2
    1
    Неутрално
    Нещо се промени в тази опера напоследък. Комюникетата им станаха някак по-грамотни. Като знам какви пасквили съм чел, няма как да не го отбележа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари