Калин Врачански стана баща

0
Актьорът сподели щастливата вест със снимка на бебешко краче
Актьорът сподели щастливата вест със снимка на бебешко краче Снимка: Калин Врачански / Facebook

Актьорът сподели щастливата вест със снимка на бебешко краче

Актьорът Калин Врачански приветства първата си рожба! Радостната новина бе разкрита лично от него тази сутрин чрез пост в неговите Инстаграм и Фейсбук профили.

Постът му веднага предизвика вълна от топли пожелания и поздравления. Фенове и близки не пропуснаха да отправят своите искрени пожелания за щастие и успех в новата роля на актьора - ролята на баща.

Освен вълнението около бащинството, личният живот на Врачански също предизвиква голям интерес. Наскоро стана ясно, че той е намерил нова любов. Актьорът е във връзка със секси брюнетка, значително по-млада от него, която привлича вниманието с естествения си чар и изваяна фигура. Тази мистериозна дама явно е успяла да плени сърцето на актьора, а според слуховете именно тя е майката на новороденото бебе.

Феновете на Врачански вече с нетърпение очакват повече подробности за новото семейно попълнение и за неговия личен живот, който винаги е привличал внимание, но остава дискретно скрит от медиите.

Все пак от коментарите и поздравите под постовете на актьора става ясно, че бебето е момиченце.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари