Държавата на мафията

4
Случаят "Семерджиев" разкрива мрачни тайни за държавната система
Случаят "Семерджиев" разкрива мрачни тайни за държавната система

Случаят "Семерджиев" разкрива мрачни тайни за държавната система

Най-сетне дадоха Симона Радева (Тихомирова) на съд. Нашумяла навремето по по медиите като участничка в „Мис Силикон 2018”. И нашумяла отново след мои разкрития.

Коя беше тя? Тя е онази полицайка, която помагаше на Георги Семерджиев да укрие катастрофата край хотел „Хемус” на бул. Черни връх”. В нея той уби със скорост от 166 км в час две млади жени.

Симона Радева не само не е докладвала за катастрофата, но била и онази, която спомогнала за стълбата, чрез която Семерджиев влязъл в жилището, в което живее, понеже в катастрофата загубил ключовете си от него. (снимка).

Семерджиев все още не е окончателно осъден. Чака се Върховния касационен съд. Софийските Градски и Апелативен съд му дадоха присъди – за фалшива шофьорска книжка, за фалшиви номера на джипа му, за притежание на наркотици, за нанасяне на средна телесна повреда, за кражба, с което потвърдиха разкрития от моето тогавашно разследване на случая.

Надали щеше да получи и ефективни, макар и неокончателни присъди, ако не беше острата обществена реакция на случилото се.

А защо такава мамини синчета, дядови внучета и правнучета, чичови и вуйчови племенници, винаги минават метър? Защото са роднини на най-висшата червена комунистическа или демократическа номенклатура (в случая на ген. полк. Атанас Семерджиев – онзи, които прочисти досиетата на ДС като първи вицепрезидент, член на ЦК на БКП, шеф на военното разузнаване, началник на Генералния щаб на БНА и т.н., и т.н.)

Това, което медиите спестиха, аз навремето разказах в моето разследване за случилото - каква държавна мафия излиза при разчепкване на една автомобилна катастрофа, каква сериозна наркоорганизация в роден и европейски мащаб проблясва, чие номенклатурно комунистическо роднинство е карала неокомунистическата ни демократическа държавна машина и елит да се правят на разсеяни и да прикриват престъпления. Дори блокирането на публикациите и на профила ми не помогнаха да се скрият разкритията – много читатели ги бяха откопирали и поместили в техните си профили и групи.

Засега държавата на мафията не е започнала да доказва, че не е държава на мафията!

Автор: Георги Лилов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    221
    Хайде стига с руската окупация. Истината е ,че както казва първият коментатор - те са една шепа ,но по-пълната истина е ,че 80-90 % от останалите искат да са като тях или около тях и да се облажват по същия начин. Роптаят само като са от потърпевшата страна. Останалите наистина почтени хора са омерзени и бягат като дявол от тамян от политика и политици. А то без тях няма да стане.
  • -2
    3
    На Зеленски да му еба майката
    Заради ФАЩ-ката окупация се създадоха условия тая укропитешка, ДеБил-ПеПерастка сган да си прави Каквото си иска, да им еба майката. И тук в Русе ДеБил-ПеПерастката мафия се опита да завземе властта,но не им се получи, тяхната мама продажна да еба в гъза и после като е лайнян в устата!Кирил Путков Простото,Асан Куролап Ококореното,оня изрод ЕугЛена Мустакатата Бориславова и останалите гадове трябва да бъдат набутани за дълго в затвора , да им еба майката!
  • 1
    2
    На Путин да му еба майката
    Заради съветската окупация се създадоха условия тая русоидна, червена сган да си прави Каквото си иска, да им еба майката. И тук в Русе червената мафия е завзела властта и няма пускане, тяхната мама продажна да еба в гъза и после като е лайнян в устата. Милков, Белоев, урода Мариан Димитров и останалите гадове трябва да бъдат набутани за дълго в затвора , да им еба майката!
  • 30
    1
    Сопа трябва
    Докога бе, свини долни, ще ви търпи тоя народ ? Една шепа сте , ..... сопа трябва ,сопа !!! Винаги в тоя живот човешки "сервитьора" идва до рамото ви за сметката да знаете .... Винаги има по-голяма риба ....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари