Чистачка изхвърли матрак, пълен с пари и бижута

0
Възрастна италианка за малко да изгуби спестяванията си заради недоразумение
Възрастна италианка за малко да изгуби спестяванията си заради недоразумение

Възрастна италианка за малко да изгуби спестяванията си заради недоразумение

В италианския град Монтебелуна се разигра необичаен случай, при който старателна чистачка за малко да причини сериозна загуба на възрастна дама. Служителката изхвърлила стар матрак от гаража на работодателката си, без да подозира, че в него се съхраняват ценности на стойност около 50 000 евро, съобщи ДПА.

Матракът, който на пръв поглед изглеждал износен и ненужен, всъщност служел като своеобразен сейф за възрастната собственичка. В него тя съхранявала пари в брой, бижута и кредитни карти.

Бърза реакция на институциите

След като собственичката установила изчезването на матрака, дъщеря ѝ незабавно сигнализирала в полицията. Органите на реда, заедно със служителите по сметоизвозването, организирали спешна акция по издирването на ценния матрак.

Въпреки че първоначалното търсене не дало резултат, след около час екипът успял да локализира матрака в един от контейнерите на общинското сметище. За щастие на собственичката, всички ценности били открити непокътнати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари