Чичото на Гринго е подал сигнала за изоставеното бебе

0
Не знам коя е майката, но тя е лош човек, който е направил нещо ужасно и трябва да се обеси, коментира развълнуваният Иван Илиев
Не знам коя е майката, но тя е лош човек, който е направил нещо ужасно и трябва да се обеси, коментира развълнуваният Иван Илиев

Новороденото момченце е било открито в найлонов чувал

В следобедните часове на понеделник жителите на град Айтос бяха потресени от новината за изоставено новородено момченце. Бебето е било открито увито в найлон и одеяло на тиха улица в ромската махала на града.

Иван Илиев, местен търговец на зеленчуци, е първият, който се натъква на изоставеното дете пред дома си на улица "Гоце Делчев" номер 42. В интервю за Флагман.бг той споделя подробности за шокиращата находка:

"Излязох пред вратата и чух детски плач, видях му краченцата, риташе с тях. Веднага се обадих на Бърза помощ, за да дойдат и да го вземат. Не знам коя е майката, но тя е лош човек, който е направил нещо ужасно и трябва да се обеси", разказва развълнуваният Илиев.

Според предварителна информация от медицински специалисти, новороденото е било на не повече от 4-5 часа, когато е открито. То е било увито в синьо-бяло одеяло и найлон, вероятно в опит да бъде предпазено от студа.

Местоположението на изоставянето не е случайно избрано. Къщата на Иван Илиев се намира в края на тупикова улица, далеч от любопитни погледи. Това предполага, че извършителят е познавал добре района и е търсил максимална дискретност.

Интересен факт е, че Иван Илиев и съпругата му Жечка са чичо и леля на известния в миналото съпруг на певицата Софи Маринова - Тодор Давидов, по-известен като Гринго. Въпреки това, местните жители категорично отхвърлят възможността Гринго да е свързан с инцидента, тъй като отдавна живее в София и рядко посещава родния си град.

Новината за изоставеното бебе бързо се разпространи из Айтос, предизвиквайки вълна от спекулации относно самоличността на майката. Сред обсъжданите теории са:

  1. Жена с няколко деца, родила сама вкъщи и решила да се отърве от новороденото.
  2. Майка от някое от околните села, избрала да изостави детето си далеч от дома си.

Полицията в Айтос е започнала мащабна акция, проверявайки къщите на всички бременни жени в района. Целта е да се установи самоличността на майката и да се изяснят обстоятелствата около изоставянето на бебето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари