ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАВИ!

0
Мартин Карбовски отправи пожелания към Слави Трифонов с нестандартни откровения и специално интервю
Мартин Карбовски отправи пожелания към Слави Трифонов с нестандартни откровения и специално интервю Снимка: Facebook / Мартин Карбовски

Мартин Карбовски отправи пожелания към Слави Трифонов с нестандартни откровения и специално интервю

В емоционален пост в социалните мрежи, известният журналист Мартин Карбовски отправи поздрав към Слави Трифонов по случай рождения му ден. Карбовски подчертава значимата роля на Трифонов в българската телевизионна и музикална индустрия, както и личната си благодарност към него.

"Слави Трифонов е една от причините да се срещаме с вас на екрана, изтъква Карбовски. Може да кажете всичко за него, но аз оставам признателен на него и Любо Дилов за телевизията, в която попаднах от немай къде. Затова - по мило със Слави. Той дотук свърши нещо, което е по силите на единици - извади своя и на другите хора талант и ви ги представи по правилата на шоубизнеса. Гигантски първопроходчески труд - основно това е Слави. И той още не знае колко е гениален в това да организира таланти на място, където талантите са пияни, а организацията е дебелата жена на партийния секретар. Вездесъщ за цяло едно поколение.

Ужасно е да се общува с него - той, мисля че мрази софиянци и е остър като космически студ. Но неразказаните добрини, които е направил и музиката, която прави, ще са неръкотворния му паметник, а намусената му физиономия ще е омекотена от бъдещите ръце на каменоделеца. Времето е каменоделеца, ше видите".

Артистът над политика

Карбовски отбелязва, че въпреки разочарованията от политическата кариера на Трифонов, "политиката не може да убие артиста". Той определя Слави като истински артист, притежаващ "цялото дуенде от махалата, с целият труд като айсберг, с цялата смелост като революция", красноречив е Карбовски в края на публикацията си, към която може да се чуе и интервюто му с популярния шоумен и политик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Учуден
    Русофила е дебил, трудно схваща, специално трябва да му се извади и подчертае съществената част от един текст - "говорител на руското правителство признава, че официалното признаване на републиките на Донбас няма да е в съответствие със споразуменията от Минск." " Русия официално признава самопровъзгласилите се Луганска и Донецка народни републики на 21 февруари 2022 г. След това решение на 22 февруари 2022 г. президентът Путин казва, че Минските споразумения „вече не съществуват“ " След това подчертаване на причините, русофилите-дебили продължават да твърдят, Украйна е виновна ....
  • -1
    7
    до 6
    Написал си го и пак не го разбра, а? Е, те точно така стана. Киевското зелено джудже започна етническо прочистване на Луганск и Донецк, хората там не го изтърпяха, отцепиха се и поискаха да се присъединят към Русия (може би защото са етнически руснаци), присъединиха се към РФ и киевската кокаинова маймуна ги нападна. Кремъл просто защити територията си. Трябва ли и трети път да ти се обяснява? Или си безнадежден?
  • 0
    6
    Учуден
    До руските дебили. Ето каква е Истината за така наречените "Мински споразумения" : "На 15 февруари 2022 г. руската Дума гласува призив към президента Путин да признае самопровъзгласилите се ЛНР и ДНР. На следващия ден говорител на руското правителство признава, че официалното признаване на републиките на Донбас няма да е в съответствие със споразуменията от Минск. Въпреки това той казва пред журналисти, че приоритетът на Путин за регулиране на ситуацията в Донбас е прилагането на механизмите, приети в рамките на тези споразумения. Русия официално признава самопровъзгласилите се Луганска и Донецка народни републики на 21 февруари 2022 г. След това решение на 22 февруари 2022 г. президентът Путин казва, че Минските споразумения „вече не съществуват“ и че Украйна, а не Русия, е виновна за разпадането им, като в коментарите си обвини Украйна в геноцид в Донбас."
  • 0
    5
    до учуденото мунченце
    Ами вземи и виж предизборните му обещания и после кажи коя от единадесетте, мисля, точки от Минските споразумения изпълни!
  • 1
    4
    Учуден
    До 2 И как точно президент Зеленски е виновен, че кремълското хомосексуално хюмне вероломно нападна Украйна?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари