Божидар Андреев се ожени

31
Гледайте сватбеното тържество на живо
Гледайте сватбеното тържество на живо

Щангистът каза "да" на своята любима Любка

Божидар Андреев, бронзов медалист от Париж 2024, стегна пищна сватба в Сливен, събирайки 600 гости. Щангистът каза "да" на своята любима Любка.

Булката сияеше в елегантна бяла рокля, а Андреев се отличи със стилни слънчеви очила. Празненствата започнаха в петък следобед и обещават да продължат до ранните часове на сутринта.

Още при завръщането си от олимпийските игри в Париж, Андреев обяви, че планира сватба. Тогава на летището беше посрещнат с целувка от бъдещата си съпруга.

"След сватбата ще реша дали да продължа с вдигането на тежести", заяви тогава Божидар Андреев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Viktor
    Живи и здрави...и още много медали.🥳🥳🥳
  • 1
    2
    daskal
    Ху дъ фак ис андреев?
  • -1
    1
    Русенка
    Значи за сватбата на олимпийски медалист пишете, а за сватбата на високо интелигентен кмет не пишете. Защо така? Добре, че РИЙОСВФ смениха фамилията на Кекспертката си, ама забравиха стария и email . Абе оная С ПЪНЪ в Г_З_.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари