Боян Чуков: България има нужда от силни партии, а не от проекти в колби

1
Съединението е забележително събитие, което доказва, че България може да върви напред
Съединението е забележително събитие, което доказва, че България може да върви напред Снимка: Facebook

Съединението е забележително събитие, което доказва, че България може да върви напред

Честит празник, българи!

139 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Съединението е забележително събитие, което доказва, че България може да върви напред само чрез самостоятелни решения за съдбата си, независимо от интересите, страховете и натиска на великите сили.

България има нужда от силни партии, а не от проекти в колби. Историята помни смелите, страхливите забравя, а предателите презира.

Боян Чуков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Иванов
    Явно най-голям ущърб в Българското управление нанесе ГЕРБ. Не са виновни, че толкова години печелят избори, но този факт прекъсна демократичното политическо развитие. Повече от десет години партиите, които упражняваха власта с ГЕРБ, бяха аморфни безволеви подкрепящи власта и ГЕРБ се капсулира като безгрешен и всевластен, но същевременно предизвика ненавист към себе си. За това сега няма с кой да се коалира. Никой друг не иска ГЕРБ. Борисов го осъзна и се опитва да е по-диалогичен от когато и да било, но не разбра едно - няма как да си най-голям и да си мечка в пчелин. Просто той трябва да се дръпне встрани и не като Догахн да налага волята си отстрани. Просто трябва да остави неговото Политбюро да заседава и да взема решения, без неховото мнение. Така някой ще припознае ГЕРБ като разумен партньор.
  • 4
    1
    Незнаен
    Боян Чуков: България има нужда от силни партии, а не от проекти в колби Напротив- трябва вече да се забранят, защото както се видя в последните 35 години не доведоха до нищо добро за населението. Крайно време е за революция. Докато не започнат разстрелвания на сегашните ни "политици" ще се затъва още повече. Така следващите ако не работят наистина за народа ще знаят какво ги чака.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари