Димитър Главчев: Обединени ще успеем! Съединението прави силата!

0
Да живее България!
Да живее България! Снимка: Димитър Главчев / Facebook

Да живее България!

"На 6 септември 1885 година България доказа, че не може да съществуват изкуствени граници между българите. Днес се стремим да премахнем и последната преграда, която ни разделя от Европейския съюз." Това заяви служебният премиер Димитър Главчев.

„Обединени ще успеем! Съединението прави силата! Честит празник! Да живее България!" добави той.

Припомняме, че днес отбелязваме 139 години от Съединението на България. На този ден през 1885 година българският народ извършва едно от най-значимите събития в своята нова история — обединението на Княжество България и Източна Румелия, което поставя основите на съвременната българска държава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ф.Котленски
    Много плява,много посредствени хора натика в министерствата ИФ-премиер на България.Това ще се отрази на цялостното управление на държавата.След тоталната подмяна на директори на Обл. Дирекции на МВР, "козметичните" промени,се превърнаха в подмени.Всички избори в най новата ни история са били значими за партиите у нас,но тези на 27-ми октомври,ще са от голямо значение за тях, затова ИФ-премиер, работи усилено за партията която го толерира, подменяйки неудобните с верни и послушни хора,за да бъде поздравен след изборния ден.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари