Боряна Калейн и Семен Новиков ще развеят българските знамена на закриването на Олимпиадата

1
В 22:00 часа българско време ще започне церемонията по закриването на Олимпиадата
В 22:00 часа българско време ще започне церемонията по закриването на Олимпиадата

В 22:00 часа българско време ще започне церемонията по закриването на Олимпиадата

Церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж ще се състои тази неделя вечер, като началото е насрочено за 22:00 часа българско време. Събитието, което бележи края на едни от най-вълнуващите и конкурентни Олимпийски игри в историята, ще се проведе на историческия стадион "Парк де Пренс" в Париж.

България ще бъде достойно представена на това значимо събитие от двама изтъкнати спортисти – Боряна Калейн и Семен Новиков, които ще имат честта да бъдат знаменосци на българската делегация. Тяхното присъствие не е случайно – и двамата са олимпийски медалисти, които донесоха огромна гордост на страната със своите изключителни постижения.

Боряна Калейн, която е една от водещите фигури в българската художествена гимнастика, успя да завоюва медал и да затвърди традицията на силното българско присъствие в този спорт. Семен Новиков, борец в класическата борба, също се отличи със забележително представяне, като спечели медал за България в своята категория.

Тяхното избиране за знаменосци не е просто символично, а представлява признание за техните усилия, труд и отдаденост, които вложиха в подготовката си за Олимпийските игри. Те ще поведат българската делегация в тържествената процесия, която ще затвори едно от най-значимите спортни събития на глобалната сцена.

Церемонията по закриването в "Парк де Пренс" обещава да бъде грандиозно събитие, изпълнено с емоции и символика. Освен представителите на България, на нея ще присъстват и спортисти от всички краища на света, които ще отбележат края на игрите и ще предадат щафетата на следващия град домакин на Олимпийските игри.

За България тези игри са не само повод за гордост, но и възможност да се покаже на световната сцена, като страна, която продължава да произвежда елитни спортисти. Участието на Боряна Калейн и Семен Новиков като знаменосци е символ на тези постижения и на усилията, които са вложени от всички български спортисти, треньори и спортни деятели, за да представят страната по най-добрия начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари