Бойко Борисов: За ГЕРБ добро ДПС няма!

0
За нас е безразлично кой ще бъде служебен премиер
За нас е безразлично кой ще бъде служебен премиер Снимка: Бойко Борисов / Facebook

За нас е безразлично кой ще бъде служебен премиер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи изявление относно бъдещия служебен кабинет и назначаването на служебен премиер. „Кандидати за премиери бол, не се меся в тази работа, за ГЕРБ няма никакво значение кой ще е премиер“, каза той.

Борисов подчерта, че по време на управлението на Главчев не е имало оспорване на изборите. „Единственото, което можем да твърдим по време на управлението на Главчев е, че никой не оспори изборите“, заяви той. Според него за ГЕРБ е безразлично кой ще бъде служебен премиер, защото за тях тези избори са избор на хората дали хаосът ще продължи занапред. „На ГЕРБ ни е безразлично кой ще бъде служебен премиер, за мен тези избори са избор на хората дали този хаос да продължава занапред“, каза Борисов.

Той също така изрази мнение, че няма добро ДПС за ГЕРБ. „За ГЕРБ добро ДПС няма“, каза още Борисов. Лидерът на ГЕРБ оставя избора на служебен премиер на президента и заяви, че партията му няма да се произнася по въпроса. „Оставам на президента, каквото иска - това да избере, ние в никакъв случай няма да се произнесем дали е добро, дали е лошо, това нас не ни касае“, категоричен бе той.

В допълнение Борисов коментира евентуалното отстраняване на Рая Назарян от председателския пост на Народното събрание. „Вече от няколко години ги гледам как се събират по лаборатории, апартаменти, не обръщам внимание на такива неща“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    4
    Гражданин
    Всички избори да се заплащат с средства от кандидатите за парламента тъй като те сами си ги предизвикват избори след избори . А на кво се надяват не знам пак никой няма да отиде да гласува . А не са ли малко множко 240 на фона на населението в България .
  • 3
    3
    Христо Иванов Бойкикев
    А за мен всички ДПС-та са добри - и сладолед на Росенец ядох,и мазно кафенце в скута на ДеБелян пих...
  • 8
    2
    Дърт комунист
    Зададохме въпрос на изкуствения интелект(ИИ), колко е нетното богатство на комуниста борисов -"тиквата". Отговорът на ИИ е: В момента нетното богатство на бойко борисов с прякора "тиквата"(значи диня на български) по данни от различни източници е между 300 и 500 милиона евро(между 400 и 560 милиона щатски долара) ------------------- Искам някой да почне да разследва, как така тиква-комунист, с прочетена 1 книга в живота, за 10 години в политиката има активи за приблизително 1 000 000 000 лева?! Ако приемем, че зплатата му като министър-председател е била средно 6000~ 7000 лв(въпреки, че преди 2015-та политиците вземаха много по-малко пари), за 10 години(120 месеца) като политик, "тиквата" би трябвало да е получил бруто 840 000 лева максимум. Даже ако тоя боклук не е имал съвсем никакви разходи(което е невъзможно), и е спестявал всичките си заплати, в момента би трябвало да разполага само с 428 000 евра. Откъде дърт комунист с прочетена 1 книга в живота, за 10 години в политиката има активи за приблизително 1 000 000 000 лева?! Защо няма комисия, която да му разследва схемите?! Защо НАП и ДАНС не го разследват тоя за пране на пари и укриване на данъци?! Защо държавните институции не му направиха тараш на къщата, когато беше спипан по гол задник с пищов, презервативи , и с огромно количество недекларирана валута в чекмеджето му?! ------------------- През 2009-та ортакът му Дебелянчо Пеевски посочва в данъчната си декларация, че единственото имущество на негово име е стар Опел. Как стана този номер, че в момента същия тоя Дебелянчо със стария Опел владее цялата страна??
  • 2
    1
    МВР
    Борисов и Радев пушат трева и имат БЪРЗИ КРЕДИТИ И ПУСКАТ НА МАШИНКИТЕ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари