Бойко Борисов: Парламентът не произвежда нищо, освен медийни изяви

0
Лидерът на ГЕРБ критикува парламентарната работа и призова за сериозност
Лидерът на ГЕРБ критикува парламентарната работа и призова за сериозност Снимка: Бойко Борисов / Facebook

Лидерът на ГЕРБ критикува парламентарната работа и призова за сериозност

В продължение на месец и половина парламентът не е успял да произведе нищо съществено, освен да се възползва от безплатната възможност да се изявява в медиите. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, коментирайки съобщението на „Има такъв народ“, че парламентът иска да излезе във ваканция през август.

"Дори в религията е казано: Денят е за работа, нощта е за почивка. Вчера съм имал среща с петима посланици, един преговарящ за Европа, външна комисия. Когато човек иска да си гледа работата, може да си я гледа", подчерта Борисов.

По думите му този парламент няма и да произведе нищо. "От сутринта се занимавам с безводието в Делиормана, в Русе, Разград, Шумен и още 4-5 по-малки града водопроводът не се прави, язовирите са на 50% пълни, 30% тиня сиреч - продължаваме да използваме НС за обиди, разделение, а не за нещо градивно", подчерта лидерът на ГЕРБ. "Вчера, докато бях с посланиците, разбрах, че свърши парламентът, така ли трябва да работим август или да излезем и да си гледаме партиите, те трябва да започнат да представят на избирателите си какво правят", продължи Борисов. "Аз мога да поема ангажимент, че този водопровод ще го направя, ще ви представим и законопроект за религия, етиката, ще подкрепим това, което е спешно, например препотвърждаването за еврозоната, но да се имитира работа, каквато имитираме вече месец и половина, за да се ползва безплатната медийна реклама и време, ми се вижда грешно", категоричен е политикът, предаде БТА.

"От вчера работят маса комисии, тук само обвинения, някой им саботира нещо", коментира още Бойко Борисов. "Който няма какво да каже - ГЕРБ им е виновен", добави той. И каза, че на председателски съвет се разменят обиди, затова и той не участва в него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Виж ти
    какво било.Ще падне голям келепир, разбирай грабеж с ново строителство.на водопровод.Лошото управление на язовирите е причината да няма вода.Умишлено се поддържат на 50% и се въвеждат водни режими.Нали трябва да убедят хората, че някой ще строи, а друг ще лапа.
  • 3
    1
    Да
    Каза най видният изявител и любимец на камерите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари