Бойко Борисов: Остро осъждам нападението на Иран срещу Израел

0
Необходимо е незабавно прекратяване на огъня в региона
Необходимо е незабавно прекратяване на огъня в региона Снимка: Архив

Необходимо е незабавно прекратяване на огъня в региона

Лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов излезе с остра позиция относно скорошното въздушно нападение на Иран срещу Израел. В публикация в социалните мрежи в сряда сутринта, Борисов изрази своето категорично неодобрение към действията на Иран и подчерта необходимостта от бързи мерки за предотвратяване на по-нататъшно задълбочаване на конфликта.

В своето изявление Борисов заяви: "Остро осъждам нападението на Иран с ракети срещу Израел. Необходимо е незабавно прекратяване на огъня в региона, съществува риск от ескалация, която да влезе в опасен цикъл и разширяване на конфликта в Близкия Изток."

Тези думи идват в момент на повишено напрежение в региона, след като Иран извърши безпрецедентна атака с дронове и ракети срещу Израел вчера. Действията на Иран бяха в отговор на предполагаемо израелско нападение срещу иранско консулство в Сирия по-рано този месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    до 3
    Глупако, защо не си помислиш, че Израел първи анексира територии още преди 80 години!
  • 2
    4
    До 3
    Хуйосмук, защо не си помислиш,че ИЗсраел дълги години държи цяла Палестина като концлагер и подтиска палестинците ? Имаш ли представа,хуйосмуко,че отдавна има резолюция на ООН за създаване на автономна палестинска държава,която ИЗсраел не спазва ? Кур за Нетаняху и ционистите!
  • -1
    3
    До 1
    А бе тиквеник, защо не си помислиш ,че ''Хамас'' първи нападна Израел ,уби 1500души и взема 200 заложници ! Имаш ли представа ,че арабите искат изтриване на Израел от картата ,като държава ! Е , ти ако си евреин ,как ще постъпиш ,или ти си още от времето на Живков !
  • -2
    2
    Никога повечт тулум...
    То бива натегачество, ама чак толкова ...! Подкрепям колегата 1 на 110%! Той е казал Всичко! И, на изборите - Умната! Анадънму?
  • 3
    1
    младен иванов
    Остро осъждаш нападението на Иран срещу Израел,където според данните няма цивилни жертви,а осъди ли остро въздушните удари на Израел в ивицата Газа и в Ливан,където има десетки хиляди убити жени и деца,особено в Газа,както и тотално унищожена инфраструктура??????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари