Бойко Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

1
Вашето обикаляне покрай оградата ми депресира страшно детето и внуците ми, скара се Борисов на медиите​
Вашето обикаляне покрай оградата ми депресира страшно детето и внуците ми, скара се Борисов на медиите​ Видео: bTV

Вашето обикаляне покрай оградата ми депресира страшно детето и внуците ми, скара се Борисов на медиите​

Преди седмица ме уведомиха, че има много сериозен сигнал за най-високата степен на заплаха.

Това разкри лидерът Бойко Борисов в кулоарите на парламента, пише вестник "24 часа".

Той разкри, че е притеснен от огромна лъжа - че е заплашван от Пеевски.

Преди седмица ме уведомиха, че има много сериозен сигнал за най-високата степен на заплаха. Плашен съм много пъти, с реални заплахи. Но ме притесни това, че вчера в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Пеевски. Всичко съм чул за Пеевски. Сега това би било с един куршум, два заека. И вашето обикаляне покрай оградата ми депресира страшно детето и внуците ми, скара се Борисов на медиите. След като се разделихме в парламента, всеки си отиде при партията. Кое е проблем? ГЕРБ и ДПС са коренно различни партии и да ни опаковане така е клише, допълни той.

Най-много сходства имаме с ПП-ДБ, по други теми и с "Възраждане". Единственото, което мога да кажа през годините, е заради Украйна. Аз така го оценявам. Няма друго основание, няма нещо, което ние да сме направили през годините, освен това. С колегата Пеевски имаме много разбирания и различия, както с колегата Петков. Бях ясен при президента и всички се готвят за избори, защото няма как да дойдат тези 6 гласа, заяви още Борисов.

Днес вървят консултации. Ние каквото сме казали, сме си държали на думата, ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството. Червени линии отвсякъде, коментира още той.

Това ще бъде правителство изцяло на ГЕРБ. Това искат нашите избиратели, крайно време е да се вслушаме в тях.

По никакъв начин не желая някой от другите партии да ни подкрепя, ако не е цялата група. Защото ще кажат, че са напазарувани. Никога не съм водил такива разговори. Това е 100% лъжа, отсече Борисов.

Няма откъде другаде да дойде заплахата, отговори той на въпрос дали Путин е виновен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    Очевидец
    Аз съм свидетел. Този наглия краде от залъка на бедни, болни, и сираци. Когато и да го застигне справедливото възмездие, много хора ще се зарадват, и ще ликуват.
  • 5
    10
    Всеки ден
    народът е с висока степен на заплаха от унищожение, поради политиката, която води 12 години на дране на кожи, доведе майките и бащите ни до просешка тояга, разпарчадоса държавната администрация, съдебна система и органи на реда в руини на държавността, всичко за лична употреба, образование, здравеопазване всичко лобизъм за пълнене на джобове на приближени, които ти дават "рестото". И пак от парите на данъкоплатеца ще бъде пазен заради делата му юдейски!!!
  • 2
    9
    daskal
    https://bird.bg/srebrenica-joca-borisov-vmz/
  • -20
    8
    Кирил Петков
    Бойко,направи кабинет че да излезе държавата от батака,не слушай тъпаците и белким довършим магистралата дето с Комитова ги олапахме.Не обръщай внимание,ще те плюят ама ти си свикнал..Аз се осрах,Ристю избяга ти си ми надеждата язък и за сапунения, баш академик,,
  • 11
    7
    Лена
    Този защо е толкова черен и подут в лицето? Не ви ли прилича на циганин? Преди време имаше един Киро Циганина от Катуница, който умря. Този Бойко много ми прилича на него.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари