Бетонна плоча рани мъж на улица „Плиска“

31
Бетонни елементи от фасадата на блок „Мадара“ са паднали и са ударили възрастен човек по главата
Бетонни елементи от фасадата на блок „Мадара“ са паднали и са ударили възрастен човек по главата Снимка: Архив

Бетонни елементи от фасадата на блок „Мадара“ са паднали и са ударили възрастен човек по главата

Вчера сутринта, за времето от 08:59 до 09:32 часа, екипи от Втора районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) и Специализиран сектор за обезопасяване и дезинфекция (ССОД) – Русе бяха изпратени на сигнал за пострадал човек на улица „Плиска“ пред блок „Мадара“.

На място е изяснено, че бетонни елементи от фасадата на блока са паднали и са ударили възрастен човек по главата. Пострадалият е бил незабавно откаран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) в болницата.

След инцидента, екипите са отстранили част от останалите опасни облицовки, за да предотвратят допълнителни инциденти. Обстановката е била овладяна бързо и с минимални неудобства за жителите на района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Верно ли
    Специализиран сектор за обезопасяване и дезинфекция (ССОД) – Русе
  • 4
    2
    Съдията Ханс
    Прав си,но и хората са страшно бедни и обречени.В съвкупност със останалият един покрив над главата и месечните увеличения на услуги,цени кожодерски,работата се изтърва.Има и безотговорно отношение към общата дялова собственост.*Някой,нещо да свърши"... й кой да е той? ,Ако не собственика?
  • 24
    1
    Съд
    Да ги съди и фирмата "домуправител" също, за дет не се грижат за сградата. Българина докато не му вземеш парите от джоба, няма да се научи! Сега за бездействието на всички плаща 1 човек, утре може да са ученици, съпруги и т.н. Съд до дупка
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари