Жена загина след удар на пешеходна пътека на улица "Плиска"

0
Фатален сблъсък на кръстовище в Русе отне живота на 72-годишна пешеходка
Фатален сблъсък на кръстовище в Русе отне живота на 72-годишна пешеходка Снимка: Dunavmost / Архив

Фатален сблъсък на кръстовище в Русе отне живота на 72-годишна пешеходка

На 5 октомври 2024 година град Русе стана свидетел на трагичен пътен инцидент, който завърши фатално за 72-годишна жена. Инцидентът се случи около 10:15 часа на оживено кръстовище в централната част на града.

Инцидентът е станал на пешеходна пътека на кръстовището между улица "Тулча" и улица "Плиска". Според първоначалната информация, лек автомобил марка "Шевролет", управляван от 43-годишен мъж, е ударил възрастната жена, докато тя е пресичала на пешеходната пътека.

Свидетели на инцидента разказват, че жената е пресичала по пешеходната пътека, когато е била блъсната от автомобила. Ударът е бил толкова силен, че жената е получила тежки наранявания.

Веднага след инцидента на място са пристигнали екипи на Спешна помощ и полиция. Пострадалата жена е била транспортирана по спешност в Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Канев" в Русе. При постъпването ѝ в болницата, лекарите са констатирали, че състоянието ѝ е критично и има опасност за живота ѝ.

Въпреки усилията на медицинския екип, по-късно същия ден от болницата съобщиха трагичната новина, че 72-годишната жена е починала вследствие на получените при инцидента травми.

По случая незабавно е образувано досъдебно производство. Органите на реда извършват щателно разследване, за да установят точните причини и обстоятелства, довели до този трагичен инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари