Белослава ще представи Русе на националния конкурс "Мис България"

6

Русе избра своята кралица на красотата в комплекс "Дунав"

Късно снощи в комплекс "Дунав" се проведе конкурсът "Мис Русе 2024", където журито избра за победителка 20-годишната Белослава Минчева.

Със своите 175 сантиметра височина и мерки 83-61-87, Белослава успя да впечатли съдиите и да грабне титлата.

Белослава Минчева е родом от Бяла. В момента е студентка в Медицинския университет във Варна, където учи за медицинска сестра. Тя получава правото да участва в националния конкурс за красотаМис България 2024“.

На второ място се класира Василена Накова, също на 20 години, висока 170 сантиметра с мерки 80-63-87. Третото място зае 17-годишната Александра Иванова, висока 170 сантиметра с мерки 83-60-88.

Общо 9 момичета се представиха пред публиката, като те направиха дефилета в три кръга – в ежедневно облекло, бански костюми и официални рокли. Магдалена Рачева получи награда уикенд тест драйф с чисто нов автомобил. Александра Петрова получи подарък ваучер за дама в хотел „Белведере Банско“. Всички участнички получиха награди от „РЕФАН“.

Общият награден фонд бе 2000 лева, а за доброто настроение се погрижи певицата Бриана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Milcho
    Хубава е
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, тази песен дето я слушаш е много стара.
- То и майка ти е стара, ама още я слушаш...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари