Белослава Минчева спечели короната на Мис Русе 2024

2
Русе има нова кралица на красотата
Русе има нова кралица на красотата

Русе има нова кралица на красотата

В четвъртък вечерта, комплекс "Дунав" в квартал "Здравец" в Русе беше домакин на ежегодния конкурс за красота Мис Русе 2024. Девет красавици дефилираха край басейна, борейки се за титлата и правото да представляват града на национално ниво.

Трите дефилета – в кежуъл дрехи, бански костюми и официални облекла – представиха момичетата в различни стилове и настроения. Журито избра трите най-красиви момичета на вечерта, а победителката беше 20-годишната Белослава Минчева, предаде БРЯГ.

Белослава Минчева, с перфектни мерки 83-61-87 и височина 175 см, завоюва първото място. Под бурните аплодисменти на публиката, тя сложи короната, предадена ѝ от миналогодишната Мис Русе 2023, Руми Мартева. Минчева ще представи Русе на националния конкурс за красота Мис България 2024.

Василева Накова, също на 20 години, стана първа подгласничка на победителката, а 16-годишната Александра Иванова зае третото място. Певицата Риана се погрижи за доброто настроение на гостите с впечатляващо музикално изпълнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Не е честно!
    Няма го Пунчо, няма го Беленския Драго, нито Омбудсмана и Белоев! А в Две могили бяха. Оцянявам избора за нелегитимен!
  • 7
    3
    тц тц
    Големият ценител на женската красота Пенчо Милков не уважи събитието.
  • 9
    2
    нiki
    Бряг нюз трагично ви е качеството на клипа пфф
  • 9
    1
    Гърни Спасовски
    Чичковците снощи са си отебали на ученическо месо. Ама блага рикия не е имало.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, тази песен дето я слушаш е много стара.
- То и майка ти е стара, ама още я слушаш...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари