БДЖ извозва пътници с автобуси

1
БДЖ съобщи за поредица отменени и закъснели влакове
БДЖ съобщи за поредица отменени и закъснели влакове Снимка: БТА

БДЖ съобщи за поредица отменени и закъснели влакове

"Български държавни железници" (БДЖ) информираха за множество отменени и забавени влакове на своята официална интернет страница.

Крайградският пътнически влак, движещ се по маршрута Септември (отпътуване в 10:50 часа) – Аврамово (пристигане в 13:43 часа), е отменен поради липса на подвижен състав. За удобство на пътниците е организиран превоз с автобуси.

Същата съдба сполетя и обратния курс Аврамово (14:05 часа) – Септември (16:51 часа), като пътниците отново ще бъдат транспортирани с автобус.

Допълнително, пътническият влак по линията Враца (08:40 часа) – Плевен (10:47 часа) е отменен в участъка между Враца и Мездра поради технически проблеми. Пътниците ще бъдат пренасочени към други влакове по това направление.

Отменен е и влакът София Север (06:00 часа) – Враца (08:27 часа) в участъка между Мездра и Враца, отново поради технически причини. В пътниците се препоръчва да се възползват от следващите влакове в тази посока.

Също така, на сайта на БДЖ са обявени и значителни закъснения на други влакове, включително по направленията Варна – Добрич, Русе – Варна, Варна – София Север, Бургас – Дъскотна и Димитровград – Горна Оряховица.

По-рано БДЖ съобщи, че четири от новодоставените германски вагони ще бъдат включени в състава на бързия влак София – Варна, който заминава от Централна гара София в 10:00 часа. Други четири вагона ще бъдат добавени към бързия влак Варна – София, тръгващ в 09:25 часа."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ето го бе, ивчо
    Русе - Филипово - Пловдив 04:51 - 12:05 БВ 463
  • 0
    2
    Иво
    А защо тръбяха ,че са пуснали директен влак Пловдив-Русе,Русе-Пловдия? Защо го няма вече?
  • 2
    1
    Софи
    Закрийте го БДЖ,за нищо не ставате, махайте се мафиоти и гангстери, противни мутри
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари