БДЖ: Директен влак между Русе и Пловдив ще се движи от днес

7
БДЖ осигури директен влак Русе - Пловдив - Русе
БДЖ осигури директен влак Русе - Пловдив - Русе Снимка: Dunavmost / архив

БДЖ осигури директен влак Русе - Пловдив - Русе

С цел осигуряване на по-удобен транспорт между Северна и Южна България, "Български държавни железници" (БДЖ) обяви ново разписание за бързите влакове, включващо директно движение по направлението Русе - Пловдив - Русе. От днес, бързият влак от Горна Оряховица за Пловдив и от Пловдив за Горна Оряховица ще започне и завършва своето пътуване от гара "Русе разпределителна". Тази промяна създава директна връзка между областните центрове Русе, Велико Търново и Пловдив, както и курортните градове Трявна, Павел баня, Карлово, Баня и Казанлък. В допълнение, новото разписание предлага удобни връзки към и от Габрово.

Новото разписание: детайли и ползи

Въведените подобрения в разписанието на БДЖ са част от усилията за подобряване на транспортните услуги в страната. Според новото разписание, бързият влак № 4631 от Русе разпределителна до Пловдив ще заминава от гара "Русе разпределителна" в 04:40 часа и ще пристига в гара "Филипово" в 11:40 часа. Обратният влак № 4632 от Пловдив до Русе разпределителна ще тръгва от гара "Филипово" в 16:10 часа и ще пристига в гара "Русе разпределителна" в 23:19 часа.

Временни промени поради ремонтни дейности

В момента, поради ремонтни дейности в гара "Пловдив", влакът се движи временно с крайна и начална гара "Филипово". Очаква се до края на летния сезон влакът да се върне към обичайното си трасе и да пътува от и до централна гара "Пловдив".

Информация за пътниците

За улеснение на клиентите, БДЖ предоставя информация за разписанието на влаковете чрез електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg). Освен това, пътниците могат да получат информация от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    asgasg
    къде сте пловдив в пловдив и педерастите са по-хубави от софия
  • 1
    14
    Директния Вагон
    Тръгнахме ли,директно за Пловдив или тук ще стоим още пети ден вече да се обадят за прикачване?
  • 2
    13
    Даскале,
    Аз да не съм го взел от друго място, на чети: Русе - Филипово - Пловдив 04:51 - 12:05 1 прекачване БВ 4631 Пътуване с прекачване. Русе ↦04:51 БВ 4631 ↦Филипово11:40 11:56 КПВ 81203 Дизелова мотриса Siemens Desiro ↦Пловдив https://razpisanie.bdz.bg/bg/ruse/plovdiv
  • 1
    12
    daskal
    До 11 - Човекът е проверил в сайта на БДЖ, където наистина пише С ДВЕ ПРИКАЧВАНИЯ. Да си оправят сайтовете обслужващите транспорта.
  • 1
    11
    до 8
    Какво си проверил не знам, какво си чел също не знам! Става въпрос за влака в 4:51 който засега пристига директно на гара Филипово / ако не знаеш това е също Пловдив, като нашата Разпределителна/ след ремонтите, които текат сега ще спира директно на Централна Пловдив! Ама ти така, да си плюнеш!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари