"Български пощи": Очакват се забавяния на пратки за Близкия изток

0
Отменени полети блокират пратки за Йордания, Иран и Ирак
Отменени полети блокират пратки за Йордания, Иран и Ирак Снимка: БГНЕС

Отменени полети блокират пратки за Йордания, Иран и Ирак

Транспортът на пощенски пратки към Близкия изток е изправен пред сериозни предизвикателства поради нарастващото напрежение в региона. "Български пощи" предупреждават за вероятни закъснения при доставките до всички държави в района заради отменени полети за Йордания, Иран и Ирак.

Ситуацията се усложнява допълнително от решението на "България Еър" да прекрати полетите си от и до Израел до 31 октомври 2024 година включително. Това решение е взето в съответствие с официалната препоръка на Европейската комисия и Асоциацията за авиационна безопасност на Европейския съюз. Националният превозвач оповести тази информация на своята официална интернет страница в четвъртък, 3 октомври 2024 година.

Междувременно, напрежението в региона продължава да ескалира. През нощта на 4 октомври 2024 година израелската армия извърши нови въздушни удари по южното предградие на Бейрут - територия, контролирана от ливанското шиитско движение "Хизбула". Според информация на Франс прес, това е била една от най-мощните атаки от 23 септември 2024 година насам, когато Израел засили интензитета на бомбардировките си над цели в Ливан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари