Българка е убита в Германия

1
73-годишен мъж е задържан от властите
73-годишен мъж е задържан от властите Снимка: БГНЕС

73-годишен мъж е задържан от властите

Властите в Германия са задържали 73-годишен мъж по подозрение в съпричастност към убийството на българка, която е изчезнала преди няколко седмици. Заподозреният, Джоузеф Георг Хеймрат, е арестуван в окръг Форххайм след като полицията и прокуратурата в Бамберг обявиха, че разследват случая като убийство.

Изчезналата жена, идентифицирана като Катина Кирилова, е била видяна за последно в квартала на червените фенери в Хаджрат, където се е срещнала със заподозрения мъж. Според информация от полицията, след тази среща тя е прекъснала всякакъв контакт със своите близки, което е предизвикало тяхната загриженост и довело до започването на разследване.

Въпреки усилията на властите, тялото на Катина Кирилова все още не е открито. При издирването са използвани следови кучета, а в разследването участват повече от 30 следователи и полицаи, които активно търсят изчезналата жена.

Катина Кирилова е описана като жена със забележителни татуировки, включително червено сърце на предната част на врата си и рисунки по цялата дясна ръка. Властите апелират за съдействие от страна на гражданите, които могат да предоставят информация, която би могла да помогне за разрешаването на случая.

Полицията в Бамберг е изключително активна в своите действия, като приоритетът е намирането на Катина и изясняването на обстоятелствата около нейното изчезване. Джоузеф Георг Хеймрат остава в ареста, докато разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    мангалофоб
    "сиганката гащи няма баджанак, баджанак, пък да има файда няма баджанак баджанак..." От Евросъюза получихме една единствена грандиозна и силна полза. Патладжаните заминаха натам и бая поочистиха гетата и улиците от присъствието си. Дано дръпнат още примати от фамилиите си.
  • 4
    5
    до 4
    Прилича ми на майка ти, Циганино.
  • 11
    4
    Българин
    Колко много думи за да стане ясно накрая,че въпросната е проститутка и циганка както е видно от фотото.
  • 8
    3
    Люлин Матеев
    Грешите, латиноамериканка е. На витрината на улицата с червените фенери, където и е бил офиса така пише!
  • 11
    2
    Яснооооо
    Всеки може да предположи!!!!! Защо се е срещнала с мъжа?????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари