Автомобил блъсна майка с детска количка в Пловдив

0
Двама пострадали са откарани в болница
Двама пострадали са откарани в болница Снимка: БГНЕС

Двама пострадали са откарани в болница

Тежък инцидент разтърси центъра на Пловдив в ранния следобед на днешния ден. Електрически автомобил се сблъска с пешеходка, бутаща детска количка с две деца, на оживения булевард "Руски". Произшествието е станало около 13:30 часа, предизвиквайки сериозно задръстване в района.

Според първоначалната информация, предоставена от органите на реда, 48-годишна жена, придружена от две малки деца в количка, е пресичала булеварда извън обозначените за целта места. В този момент електромобил, управляван от 35-годишен мъж, се е движел по булеварда и не е успял да избегне сблъсъка с пешеходците.

При удара едно от децата, приблизително на двегодишна възраст, е изпаднало от количката. Незабавно на мястото е пристигнал екип на Спешна медицинска помощ, който е оказал първа помощ на пострадалите. Жената и падналото дете са транспортирани до близката болница за по-обстойни прегледи и евентуално лечение. Към момента на публикуване на новината все още се очакват резултатите от медицинските изследвания, които ще определят степента на получените наранявания.

Полицейските органи са извършили незабавна проверка на водача на електромобила за употреба на алкохол. Резултатите от алкохолната проба на 35-годишния шофьор са отрицателни, което изключва влиянието на алкохол като фактор за инцидента.

Произшествието е предизвикало значително затруднение в трафика по булевард "Руски", който е една от основните артерии на града. Образувало се е сериозно задръстване, което е наложило пренасочване на движението от органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    *****************************************************
    Как оня PD-раст Тагарев не се е сетил да прекръсти булевард "Руски" на булевард "Украински"?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари