Автомобил блъсна и уби мъж на магистрала „Тракия“

0
76-годишният мъж е загинал на място
76-годишният мъж е загинал на място Снимка: МВР / Архив

76-годишният мъж е загинал на място

В сряда вечерта, около 21:30 часа, на автомагистрала "Хемус" между пътен възел "Белокопитово" и границата с област Търговище, 76-годишен мъж загина след като беше блъснат от лек автомобил "Мерцедес" с чужда регистрация. Водачът на автомобила, 24-годишен мъж от Търговище, е ударил пешеходеца, който се е намирал в лявото платно на пътя.

По информация от Областната дирекция на МВР - Шумен, пешеходецът е издъхнал на място. При огледа на местопроизшествието са оказали съдействие служители на пожарната. Образувано е досъдебно производство.

През изминалото денонощие в страната са станали общо 30 тежки пътнотранспортни произшествия с една жертва и 46 ранени, съобщиха от Министерството на вътрешните работи.

На 6 август водач загина при катастрофа на пътя между Веселиново и разклона за Александрово, а на 3 август мъж на 61 години от Каспичан издъхна на място, след като е ударен от лек автомобил в града.

До 11 август в цялата страна тече специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими, част от календара на Европейската мрежа на службите на пътна полиция - Родпол (ROADPOL).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Иван Гатев
    Има водачи на които изобщо не и пука, че се извършва контрол на скоростта. Те се мислят за царете на пътя.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари