Автобус с работници се запали край Поморие

2
Автобус избухна в пламъци: Пътниците са спасени
Автобус избухна в пламъци: Пътниците са спасени Снимка: TVnews-Hessen / архив

Автобус избухна в пламъци: Пътниците са спасени

Вчера, около 17:00 часа, автобус, превозващ персонал от Слънчев бряг към Айтос, избухна в пламъци на пътя Каблешково - Дъбник. Инцидентът се случил по време на движение, когато в превозното средство са се намирали около 30 човека.

Според информация от мястото на събитието, огънят е бил забелязан от водача на автобуса, 40-годишен мъж от айтоското село Черна могила. Веднага след като забелязал дим, излизащ от вътрешността на превозното средство, шофьорът е предприел бързи действия за евакуация на пътниците. Благодарение на неговата бърза реакция, всички пътници са били евакуирани успешно и няма пострадали.

На място са пристигнали два екипа от противопожарни служби, които са успели да потушат огъня. За съжаление, автобусът е изгорял напълно. Според първоначалните данни, причината за пожара вероятно е техническа неизправност.

Изгорелият автобус е частна собственост на фирма от град Бургас. Въпреки тежката ситуация, шофьорът е запазил спокойствие и е действал адекватно, което е предотвратило евентуални по-тежки последици.

По случая се извършва разследване, което ще установи точната причина за възникналия инцидент. От фирмата-собственик на автобуса са отказали коментар, докато не бъдат събрани всички данни от разследването.

Този инцидент подчертава важността на ред

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари