Арестуваха трети заподозрян за готвения атентат на концерт на Тейлър Суифт

0
Задържаният е 18-годишен иракчанин, който е бил в контакт с 19-годишния главен заподозрян
Задържаният е 18-годишен иракчанин, който е бил в контакт с 19-годишния главен заподозрян

Задържаният е 18-годишен иракчанин, който е бил в контакт с 19-годишния главен заподозрян

Австрийските власти извършиха трети арест във връзка с подозрения за тероризъм, които са свързани с отменените концерти на известната певица Тейлър Суифт във Виена.

Новината бе съобщена от австрийския министър на вътрешните работи Герхард Карнер по време на пресконференция в Никелсдорф, провинция Бургенланд, предаде БТА.

Задържаният е 18-годишен иракчанин, който е бил в контакт с 19-годишния главен заподозрян в случая. Министър Карнер не разкрива повече подробности за ареста и разследването, но случаят привлича сериозно внимание както в Австрия, така и в международен мащаб, предвид заплахата за сигурността на едно от най-очакваните събития в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари