Антоанет Пепе и Иво Карамански станаха родители

1
Щастливата двойка посрещна малката Беатрис
Щастливата двойка посрещна малката Беатрис Снимка: Instagram

Щастливата двойка посрещна малката Беатрис

Антоанет Пепе и Иво Карамански посрещнаха нов член в семейството си. На бял свят се появи малката Беатрис, тежаща 3,420 кг. Раждането премина успешно, а радостната майка сподели своите чувства и благодарност в социалните мрежи.

Антоанет Пепе, популярна инфлуенсърка и блогърка, не пропусна да изрази признателността си към медицинския екип, който е оказал изключителна подкрепа по време на раждането. „Вие сте истински вълшебници! Безкрайно признателна съм ви както за безопасното и леко раждане, за невероятно човешката ви подкрепа във всеки един етап на консултациите и раждането! И не на последно място за това, че благодарение на вас минах през целия процес много по-осъзнато и с дълбоко осмисляне и изживяване на магията на появата на един нов живот!", написа тя.

Беатрис е четвъртото дете на Антоанет Пепе. Раждането на бебето донесе голяма радост и щастие на двойката, която не скри емоциите си и получи хиляди поздрави и благопожелания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Росен Гацов
    евала. тая Тонка има вече 5-6 лапета. Така се прай вее, мършиииии
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари