Андрей Райчев: Сглобката е неизбежна

0
Анализатори коментират парламентарната криза и бъдещето на политическите сили
Анализатори коментират парламентарната криза и бъдещето на политическите сили Снимка: БГНЕС

Анализатори коментират парламентарната криза и бъдещето на политическите сили

Политическият анализатор Андрей Райчев направи интересен коментар относно актуалната политическа ситуация в страната в ефира на bTV. Той изрази мнение, че така наречената "сглобка" между политическите сили е неизбежна, но подчерта, че тя няма как да се случи без постигане на консенсус по въпроса за главния прокурор.

"Сглобката е неизбежна. Тя обаче е невъзможна без разбирателство за главния прокурор", заяви Райчев, като добави, че опозицията е постигнала малка победа в края на парламентарния сезон.

Анализаторът се спря и на темата за Зелената сделка, определяйки я като "безумие". Според него, тази политика е опровергана на централно ниво и следващият министър-председател ще трябва да я предоговаря.

Относно спада на изборната бариера, Андрей Райчев го определи като "катастрофа". Той изрази мнение, че в момента народът не е настроен за бунт, но предупреди, че с негласуването си хората не наказват политиците, а себе си.

В края на своя анализ, Андрей Райчев спомена, че според него Ахмед Доган и Делян Пеевски са в "гражданска война".

От своя страна, политическият анализатор Георги Харизанов сподели, че е гледал с неудобство и срам последното заседание на Народното събрание. Той определи случващото се като "проявление на образи, които никога не са крили" и добави, че парламентът се е превърнал в "Тайсън кючек".

Харизанов коментира и темата за Зелената сделка, като заяви, че борбата срещу нея звучи благородно, но не и с използваните методи. Той изрази съжаление, че липсва разговор за бъдещето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари