Американец продаде имението си на таен купувач, който се оказа Джеф Безос

2
Продавачът съди брокера, защото, ако знаел кой е купувача, можело да иска по-висока цена
Продавачът съди брокера, защото, ако знаел кой е купувача, можело да иска по-висока цена Видео: DelvisD

Продавачът съди брокера, защото, ако знаел кой е купувача, можело да иска по-висока цена

Продажбата на луксозен имот на стойност милиони долари обикновено носи огромни печалби на собствениците, но за един магнат от Маями тази сделка се е превърнала в разочарование, след като разбрал кой е мистериозният купувач.

Лео Крис, известен в сферата на електрониката, е продал имението си на престижния остров Индиън Крийк за 79 милиона долара, но остава силно недоволен, когато разбира, че купувачът е вторият най-богат човек в света – Джеф Безос. Първоначално Крис искал 85 милиона долара за своята къща със седем спални, която купил за 28 милиона долара през 2014 година. След като разбрал кой е купувачът, магнатът завел съдебен иск срещу своя брокер, като го обвинява в умишлено прикриване на самоличността на купувача и го обвинява, че го е убедил да приеме по-ниската оферта от 79 милиона долара.

Крис твърди, че ако е знаел, че самият Джеф Безос е бил купувачът, е можел да настоява за пълната продажна цена. Според съдебния иск, цитиращ източници от Mail Online, Крис е смятал, че информацията за купувача е от съществено значение за решението му относно крайната цена. Той е вярвал, че имението му, включващо впечатляващи удобства като винена изба, библиотека, театър и басейн, ще оправдае първоначалната му оценка от 85 милиона долара.

Остров Индиън Крийк, наричан още „бункерът на милиардерите“, е известен с това, че е дом на някои от най-богатите хора в света. Мястото е оборудвано с частна охрана, която патрулира денонощно на сушата, във въздуха и по вода. Независимо от постигнатата печалба, за Крис остава горчивината, че е можел да получи още по-висока сума, ако е знаел с кого преговаря.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    МММ
    Ко да прайш, най-обикновена американска алчност, сър! Продава за близо 3 пъти по-вече и пак недоволен. Горкия брокер, голямо съдене ще падне.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари