Адел потвърди годежа си с Рич Пол по време на концерт

0
Световноизвестната певица обяви плановете си за брак пред публика в Мюнхен
Световноизвестната певица обяви плановете си за брак пред публика в Мюнхен Снимка: Facebook / Adele

Световноизвестната певица обяви плановете си за брак пред публика в Мюнхен

Световноизвестната британска певица Адел официално потвърди, че е сгодена за американския спортен агент Рич Пол. Обявяването на новината стана по време на концерт в Мюнхен, където изпълнителката развълнува публиката с признанието си.

Адел, която е на 36 години, разкри, че има планове за брак, когато отговори на фен, който държеше плакат с надпис "Ще се омъжиш ли за мен?". Певицата шеговито отвърна: "Не мога да се омъжа за теб. Вече имам планове да се омъжа, но оценявам предложението, благодаря." Тя също така демонстрира пръстен, който силно напомня на годежен, потвърждавайки слуховете за предстоящия си брак.

Връзката на Адел и Рич Пол започна през 2021 година, когато двойката официално обяви, че са заедно. Пол, който е на 41 години, е основател на компанията "Клъч спортс груп", която представлява някои от най-известните имена в баскетбола, включително ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис и Джон Уол.

Годежът на Адел с Пол бележи нова глава в личния ѝ живот след раздялата ѝ с бившия съпруг Саймън Конеки през 2019 година. В интервю за списание "Вог", Адел сподели, че връзките ѝ преди Пол са били белязани от трудности, като подчерта, че мъжете в живота ѝ преди него не са могли да приемат нейната слава.

Адел, която е известна с музикалния си талант и емоционалните си балади, се радва на подкрепата на феновете си по целия свят, а новината за годежа ѝ бързо се разпространи в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    до 1
    и отслабването ѝ е фалшиво - отрязаха ѝ парче от стомаха, за да яде по-малко, понеже свинята няма воля (въпреки всичките си пари) да се контролира.. истинското отслабване е сам да решиш да спреш да ядеш много и да спортуваш яко... такива фалшиви, дето отслабват с операции или съмнителни лекарства, са въздух под налягане
  • 5
    1
    Козел
    Тая дебелата обича цигани да я плющят! Бахти противното!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари