Нети и Димитър разказаха как са се сгодили на концерта на Ед Шийрън

3
Според организаторите над 50 двойки са си казали „ДА” под музиката на британската звезда
Според организаторите над 50 двойки са си казали „ДА” под музиката на британската звезда Видео: NOVA

Според организаторите над 50 двойки са си казали „ДА” под музиката на британската звезда

Да направиш предложение за брак, докато световната звезда Ед Шийрън изпълнява любимите ти песни на метри от теб – това преживяване със сигурност ще остане незабравимо за Димитър Маринов и неговата приятелка Нети. Двойката реши да се сгоди по време на концерта на британския певец в България, пред погледите на 60 000 развълнувани фенове. Емоцията на този момент не може да бъде описана лесно – хора плачеха, пееха заедно и се прегръщаха, създавайки неповторима атмосфера. „Беше като магия – сякаш някой ми каза: „Сега е моментът да го направиш”, споделя NOVA Димитър за своето уникално предложение.

Любовта на Димитър към музиката на Ед Шийрън датира от първия път, когато чул албума "X". „Тогава си помислих – ако някога реша да направя предложение, то трябва да бъде точно на негов концерт”, разказва младият мъж.

На въпрос как би реагирал, ако Нети не беше приела предложението, Димитър отговори с усмивка: „Ако бях изчакал още няколко минути, може би тя щеше да падне на колене и да ме попита първа.”

Те не са единствените, които решиха да се сгодят по време на концерта на британската звезда. Според организаторите, над 50 двойки са избрали този специален момент, за да си кажат „ДА” под звуците на хитовете на Ед Шийрън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Менделсон
    И кога ще си пускат пак рижия за развода? Сбъркана работа
  • 1
    1
    123
    Голяма простотия ! Добре че е педито че да се нароят 50 двойки. Излагация е че им е нужно вдъхновение. Сега чакаме друго педи, което да го вдъхнови да си направят поне по едно дете.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари