21-годишна шофьорка загина при катастрофа край Плевен

0
Фатален сблъсък между лек автомобил и товарен камион край село Гривица
Фатален сблъсък между лек автомобил и товарен камион край село Гривица Снимка: БГНЕС / Архив

Фатален сблъсък между лек автомобил и товарен камион край село Гривица

В късните часове на 29 септември 2024 година, трагичен пътен инцидент отне живота на 21-годишна жена в Плевенска област. Катастрофата се случи около 23:00 часа на първокласен път в близост до авиоотряда край село Гривица.

Според първоначалната информация от органите на реда, младата жена е управлявала лек автомобил "Фиат Пунто", който по неизяснени причини е навлязъл в насрещното платно. Автомобилът се е ударил челно в товарен камион "Ивеко", движещ се в правилната лента по посока град Плевен.

Водачът на товарния автомобил е 27-годишен гражданин на Румъния. При удара той е получил изкълчване на лявата става и е транспортиран за лечение в плевенска болница. Лекарите уверяват, че състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му.

За съжаление, вследствие на силния удар, младата шофьорка на лекия автомобил е загинала на място. Тялото ѝ е транспортирано за аутопсия, която ще помогне за изясняване на обстоятелствата около инцидента.

Органите на реда са извършили тест за алкохол и наркотични вещества на водача на товарния автомобил, като резултатите са отрицателни.

На мястото на инцидента незабавно са пристигнали екипи на различни служби. Разследващ полицай, експерт от Базовата научно-техническа лаборатория при Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи - Плевен, автоексперт и съдебен лекар са извършили оглед на местопроизшествието. Служители на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен също са оказали съдействие на място.

По случая е образувано досъдебно производство, което ще изясни подробностите около трагичния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари