12 000 севернокорейски войници вече са в Русия

0
Южнокорейското разузнаване потвърждава данните
Южнокорейското разузнаване потвърждава данните Снимка: БГНЕС

Южнокорейското разузнаване потвърждава данните

Руският президент Владимир Путин не отрече информацията за присъствието на севернокорейски войници на територията на Руската федерация. По време на срещата на върха на БРИКС в град Казан той заяви: "Москва никога не се е съмнявала, че Пхенян се отнася сериозно към прилагането на договора за стратегическо партньорство в частта му за съвместната отбрана".

Мащабно военно присъствие от Северна Корея

Според данни на Главното управление за разузнаване на Украйна (ГУР) приблизително 12 000 севернокорейски военнослужещи, включително 500 офицери и трима генерали, вече са разположени в Русия. Военните са преминали подготовка в пет военни бази в източната част на страната.

Организация и логистика

За координацията на севернокорейските части отговаря руският заместник-министър на отбраната Юнус-Бек Евкуров. Войниците са снабдени с боеприпаси, зимно облекло и хигиенни материали. Според установените норми, всеки военнослужещ ще получи по 50 метра тоалетна хартия и 300 грама сапун.

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин потвърди официално присъствието на севернокорейски военни в Русия, като посочи, че конкретната им цел все още не е изяснена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Трета световна се ...
    ... Боже, опази ни!
  • -1
    4
    Разходна норма
    Да уточня,че имах предвид хохълите и лайНАТОвските наемници,които наторяват полетата на Курск всеки ден
  • 1
    3
    Разходна норма
    10 дена и са тор...
  • -4
    2
    Наркоман Зеленски
    Оххх оххх болшой севернокорейский член се очертава за зеленската ми жопа оххх охххх
  • -4
    1
    ...
    Смърт за наемническата сган и укронацизма ! Смърт ! Инсинераторите край Курск бумтят с пълна сила. Трупно брашно от укронацисти ще има за всички.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари