Великденска премяна грейна в Русе

6

Художници изрисуваха шарени яйца за украса на центъра

Днес екипи на ОП „Русе арт“ украсиха града за Великденските празници. Поставени са две нови декоративни рамки, където русенци и гостите на града могат да си направят снимка за спомен. Изградена е и една Великденска къщичка. За първи път празничните арки на площад "Свобода" са „облечени“ с Великденска премяна, съобщават от общинското предприятие "Русе арт".

Аранжирани са Великденски кътове пред Общината, Доходно здание и градинката до площада. Тази година най-големите шарени яйца, използвани при предишни украси, бяха реставрирани и изрисувани от художници на Държавна опера – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Аз
    не мога да повярвам на очите си, това което виждам е чиста проба ежегоден кич с камилски яйца от стиопор, с пластмасови китки, които съперничат на естествените, арката пък е в тон с останалите ежегодни украси, просто не е истина в тон с величествения паметник, със сградата на театъра, ларгото и т.д., надявам се следващата година да бъде сменен екипа, който е подготвил кичозния великден ....
  • 3
    1
    Мнение
    Яйцата - хубаво. Но каква е тази страст по изкуствените цветя, особено сред истински такива - в градската градина, например? Това е класически пример за кич. Няма ли някакъв художествен съвет или експерт в тази община?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари