УМБАЛ „Канев“ предлага стипендии на студенти по медицина

1
Желаещите да кандидатстват трябва да отговарят на определени условия
Желаещите да кандидатстват трябва да отговарят на определени условия Снимка: УМБАЛ „Канев“

Русенската болница организира Дни на отворените врати за кариерно развитие

УМБАЛ „Канев“ АД предлага на Вашето внимание възможност за финансиране обучението на студенти по специалности в областта на здравните грижи, обучаващи се във висши учебни заведения на територията на страната.

През 2024 г. се учредяват стипендии в размер на семестриалните такси за цялото обучение във ВУЗ по следните специалности:

• Медицинска сестра - 5 броя;

• Медицински лаборант - 5 броя;

• Рентгенов лаборант - 5 броя;

• Акушерка - 3 броя;

• Рехабилитатор - 3 броя.

Изисквания към кандидатите са:

• да бъде приет редовна форма на обучение във ВУЗ за придобиване на квалификация по приложими в здравеопазването професии и дейности;

• да сключи договор за придобиване на квалификация по реда на чл.229, ал.1 от Кодекса на труда, в който са регламентирани финансовите параметри и е уговорено задължение за работа на стипендианта в УМБАЛ „КАНЕВ“ АД за срок от 5 ( пет ) години след успешното му дипломиране;

• да провежда летен и/или преддипломен стаж на територията на УМБАЛ „КАНЕВ“ АД.

Желаещите да кандидатстват за обявените стипендии, могат да изпратят автобиография на e-mail: [email protected] или на адрес: гр. Русе, 7002, ул. „Независимост“ № 2, за отдел „Управление на човешките ресурси“.

"Във връзка с нашето предложение Университетска болница „Канев“ АД организира и Дни на отворените врати за кариерно развитие. Инициативата е насочена към кандидат- студенти по специалности в областта на здравните грижи, обучаващи се във висши учебни заведения на територията на страната.", уточниха от русенската болница.

В дните на отворени врати желаещите ще могат да се запознаят отблизо с работната среда. Заедно с началниците на отделенията в лечебното заведение, участниците ще могат да обсъдят всички въпроси, свързани със спецификата, възможностите и предизвикателствата на работата – кандидат- студентски изпити, обучение, възможности за професионално и кариерно развитие.

Желаещите да се включат в Дните на отворени врати трябва да се запишат предварително на телефон: 082/887310 или на e-mail: [email protected].

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    до хилещия се
    Явно си стигнал само до основно образование! Висшето образование не е задължително, провежда се в акредитирани висши училища – университети, колежи, специализирани висши училища (СВУ) и научни организации, като е организирано по следния начин: Професионален бакалавър 3 години - Колеж Бакалавър 4 години - Университет, колеж, СВУ Магистър 5 години след средно образование, 2 години след професионален бакалавър, 1 година след бакалавър - Университет, СВУ Доктор 3 години след магистър - Университет, научна организация (БАН), СВУ
  • 5
    3
    Ха
    А не премахнаха ли семестриалните такси за студенти държавна поръчка?
  • 3
    2
    Работодател
    Сетиха се ! Това много отдавна е практика в САЩ. Работодателите дават стипендии на изявени младежи и така си обучават кадри още от Университета.
  • 4
    1
    Ха ха ха
    Това студенти по медицина ли са бе фатмак? Трябват ти кадри със средно образование а не лекари
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари