Три патрулки преследваха на магистрала “Марица” обявен за откраднат автомобил

0
Новият собственик претърпява катастрофа, а старият подвежда полицията
Новият собственик претърпява катастрофа, а старият подвежда полицията Снимка: БГНЕС / архив

Новият собственик претърпява катастрофа, а старият подвежда полицията

Полицейска гонка завърши с арест на 38-годишен мъж от симеоновградското село Константиново, след подаден фалшив сигнал за кражба на кола. 20-годишен жител на харманлийското село Бисер, който взел капаро за продажбата на автомобила си, подал сигнала, след като разбрал, че на изхода на селото, купувачът от село Константиново катастрофира последователно в два автомобила. Без да знаят тази подробност, полицаите тръгнали по следите на обявеният за откраднат автомобил.

На изграден контролен пункт до Харманли полицаите забелязват колата и правят опит да я спрат. Шофьорът не се е подчинил и продължил движението си към Симеоновград, където отново му е подаден сигнал за спиране. Водачът отново е продължил движението си към АМ “Марица“. Последван е от 3 служебни автомобила и на км. 29 е заловен, съобщиха от пресцентъра на полицията в Хасково.

В хода на действията е разпитан и собственика на колата, който признал, че умишлено е подвел органите на реда като е обявил колата за открадната. Той обяснил постъпката си с това, че спазарил колата за продаване със задържания и получил капаро, но като разбрал, че е извършил произшествие решил да я обяви за открадната, тъй като все още се водела на негово име. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари