Зрелищна гонка след катастрофа в Русе

0
Полицейска акция прекратява опасно преследване по булевард "Липник"
Полицейска акция прекратява опасно преследване по булевард "Липник" Снимка: Петър Господинов / Facebook

Полицейска акция прекратява опасно преследване по булевард "Липник"

Драматичен инцидент разтърси Русе снощи, когато катастрофа с материални щети прерасна в опасно преследване по булевард "Липник". Инцидентът, започнал около 20:20 часа, привлече вниманието на множество граждани и мобилизира бърза реакция от страна на полицейските сили.

Хронология на събитията

Според информация, потвърдена от полицията пред Русе Медиа, първоначалният сблъсък е станал в близост до сградата на Професионалната гимназия по строителство на булевард "Цар Освободител". Участници в произшествието са били джип и автомобил марка БМВ. Въпреки сериозността на удара, за щастие няма данни за пострадали пътници в двете превозни средства.

От катастрофа към преследване

Ситуацията драматично ескалира, когато един от водачите направил опит да напусне местопроизшествието. Това провокирало другия участник да го последва, превръщайки инцидента в зрелищно преследване по булевард "Липник".

Реакция на гражданите и властите

Загрижени граждани, станали свидетели на опасната гонка в района на "Мосю Бриколаж", своевременно подали сигнал на телефон 112. Реакцията на органите на реда била незабавна - няколко полицейски екипа били изпратени към мястото на инцидента.

Развръзка

Преследването достигнало своята кулминация на кръстовището на улица "Ялта", където полицейските сили успели да прекратят опасната ситуация.

Последствия и разследване

По непотвърдена към момента информация, единият от водачите е бил подложен на тест за алкохол и наркотици, който дал отрицателен резултат. Другият участник в инцидента обаче отказал да бъде тестван, което повдига допълнителни въпроси относно обстоятелствата около случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Тор
    BmW e диагноза, поне тея до 2005
  • 5
    3
    Зевзек
    Има ли "автомобил марка БМВ", нещата са повече от ясни. Трябва полицията да организира специална акция БМВ,
  • 1
    2
    glovo
    be em ve, kakvo da e
  • 17
    1
    Aha
    Бързи и яростни Русе - възходът на комплексарите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари