Зов за помощ: Млада майка се нуждае от средства за борба с коварно заболяване

0
Ася Смолецова се бори с напреднал рак - нека я подкрепим
Ася Смолецова се бори с напреднал рак - нека я подкрепим Снимка: Личен архив

Ася Смолецова се бори с напреднал рак - нека я подкрепим

Ирина Андонова напомня на всички за неуморната борба на Ася Смолецова преди няколко години, когато тя се бори за живота на съпруга си след тежка мотоциклетна катастрофа край Велико Търново. Днес, обаче, ролите са обърнати - Ася е тази, която се нуждае от помощ. В социалната мрежа Facebook, Андонова отправя трогателен апел: "Моля ви от цялото си сърце за помощ - който както може и иска. Ася Смолецова се бори за живота си. Разсейките по цялото ѝ тяло я убиват. Ракът я убива. Нека го изпреварим. Иде реч за пари."

След като спасява съпруга си от ужасяващия инцидент, Ася получава диагноза, която променя живота ѝ - напреднал рак на гърдата, трета степен. Тя научава тази ужасяваща новина по време на консултация в Турция, където ѝ препоръчват незабавно лечение. Първоначално, Смолецова е обезкуражена и не желае да започне битката, но подкрепата на съпруга ѝ, двете ѝ деца, приятелите и дори непознати променя решението ѝ.

За съжаление, здравето на Ася се влошава, както става ясно от друга публикация в социалните мрежи. Савка Янакиева споделя: "Не може да диша, лошо ѝ е, трудно говори, умира от болки. Всяко вълнение вдига кортизола ѝ." Янакиева допълва, че Ася вече е претърпяла възстановяване, но на 14 август 2024 година ЯМР в Истанбул е показал разсейки в белия дроб, костите и мозъка. Тя в момента се намира на апаратно дишане.

Семейството на Ася Смолецова се нуждае от финансови средства за лечението ѝ, и в много магазини във Велико Търново са поставени кутии за дарения. Всеки, който има възможност, може да помогне чрез дарение на посочената банкова сметка:

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

Титуляр: АСЯ БИЛЯНОВА СМОЛЕЦОВА

IBAN: BG20СЕСВ97901031589100

BIC: CECBBGSF

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Лойд Остин
    Забелязвам,че смрадливият бесарабски куролап си проси да го кача на черната мамба хохохо
  • 4
    4
    Фък дъ УКР
    Дано жената да успее да се излекува,всички нормални хора и стискаме палци! Колкото до бесарабския екскремент,който се е разсмърдял с коментар 2,подобно гнусно говедо трябва да бъде сложено в зоологическата градина за забавление на децата - тъкмо така и ще се съберат пари за да се помага на хората.Същата съдба очаква и нашмърканата киевска маймуна която ще бъде изложена в московската зоологическа градина!
  • 4
    3
    Без коментар
    Ето ги укролизците в действие.
  • -6
    2
    Фък дъ РФ
    До 1 А теб русофилистичен боклук, едър рязан кур те чака ....
  • 5
    1
    Въпрос
    Ама на простата усрайан помощи има нали?!????????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари