Зов за помощ: Ели от Русе се нуждае от помощ, за да пребори рака

2
51-годишната Елена Симеонова се нуждае от животоспасяваща операция
51-годишната Елена Симеонова се нуждае от животоспасяваща операция

51-годишната Елена Симеонова се нуждае от животоспасяваща операция

Елена Симеонова, на 51 години, от град Русе, се нуждае от спешна финансова помощ, за да продължи лечението си срещу рака. Въпреки упоритата си битка и множеството проведени лечения, Ели се изправя пред нови предизвикателства, които изискват значителни финансови средства.

Всичко започва през 2021 година, когато Ели чува страшната диагноза - злокачествено образувание на маточната шийка. След успешна операция, семейството и приятелите ѝ се надяват на благоприятен изход. Но година по-късно, мечтите им се разбиват, когато болестта се завръща с разсейки в белите дробове.

Въпреки шест курса химиотерапия в България, състоянието на Ели се влошава. Семейството решава да потърси помощ в Турция, където тя продължава лечението си. Новата химиотерапия, проведена през юни миналата година, се оказва успешна и скенерът показва чисти резултати.

Надеждите ѝ обаче се сриват през септември 2023 година, когато поредният контролен преглед показва, че болестта се е върнала. Започва нова битка - лъчетерапия и химиотерапия, но коварната диагноза продължава да ѝ пречи да води нормален живот.

В момента Ели се намира в болница, тъй като състоянието ѝ се е влошило значително. За да продължи лечението си и да има шанс за победа над болестта, тя се нуждае от над 35 000 евро. Сумата е непосилна за нейното семейство, което се обръща за помощ към обществеността.

Ако желаете да помогнете на Ели в битката с рака, можете да го направите като преведете средства по следната банкова сметка:

Сметка в Банка ДСК:

Елена Димитрова Симеонова

IBAN: BG92STSA93000010433694

SWIFT: STSABGSF

BIC: STSABGSF

Допълнителна информация за Ели и начините, по които можете да помогнете, можете да намерите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари