Златомира Стефанова: Необходима е двупосочна връзка между бизнеса и администрацията

1

"Щайнер електроник" посрещна представители на местната власт и бизнес общността

Представители на местната власт и бизнес общността в Русе проведоха ползотворна среща с ръководството на един от най-големите европейски производители на електроника. Визитата беше част от инициативата "Инвестирай в Русе", която цели укрепване на връзките между общинската администрация и бизнес сектора.

Заместник-кметът на Община Русе Златомира Стефанова и изпълнителният директор на Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) Милен Добрев посетиха производствената база на "Щайнер електроник" в града. Компанията е специализирана в монтирането на висококачествени печатни платки и е сред водещите в своя бранш на континента.

Домакини на срещата бяха ключови фигури от ръководството на "Щайнер електроник" - управителят и собственик Зоя Щайнер, управителят Асен Даскалов и Станимир Станчев, който оглавява отдел "Продажби".

По време на посещението бяха обсъдени възможности за сътрудничество между местната власт и компанията. Представителите на "Щайнер електроник" запознаха гостите с текущи проекти за развитие на фирмата, като бяха дискутирани начини за тяхното оптимизиране с подкрепата на Община Русе и РТИК.

Златомира Стефанова подчерта важността на двупосочната комуникация между бизнеса и администрацията като изтъкна, че е необходимо да се изгради стабилна връзка между общинските институции и предприемачите. Тя посочи, че фирмите трябва да бъдат активно ангажирани към града и обществото.

От своя страна, ръководството на "Щайнер електроник" демонстрира най-новите технологии и машини, внедрени в производството, и сподели плановете си за бъдещо развитие.

Инициативата "Инвестирай в Русе" ще продължи с поредица от работни срещи между общинското ръководство и компании, включени в бизнес профила на общината. Целта е да се създаде благоприятна среда за икономически растеж и да се подпомогне развитието на местния бизнес чрез ефективно партньорство с институциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До 3:
    А-а-а-а, то при фрау не са точно комплекси, там е патология!
  • 6
    3
    М-дааааа,
    Пази, Боже, сляпо да прогледа! Важното е наоколо да има няколко млади момчета, които ти избиват комплексите!
  • 8
    2
    EFBET
    9 от 10, че Пената е ял от сливата и.
  • 8
    1
    Бенедикт
    Тъпа руса корумпирана коза от дунав турс
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари