Златан Златанов стана председател на Групата за приятелство с Иран

6
Това съобщи русенският депутат от "Възраждане" в социалната мрежа
Това съобщи русенският депутат от "Възраждане" в социалната мрежа Снимка: Facebook

Това съобщи русенският депутат от "Възраждане" в социалната мрежа

Партия "Възраждане" затвърждава своето участие в международната политика, поемайки ръководството на групи за приятелство с редица държави, включително Русия, Китай, Иран и Сирия. Това стана ясно от публикацията на депутата от Русенския избирателен район, Златан Златанов, в социалните мрежи. Според него, тези държави играят ключова роля в преначертаването на глобалната архитектура и създаването на нов световен порядък, който се отличава от визията на глобалистите.

В публикацията си Златанов подчертава, че избраните държави са значими както заради големите български общности в тях, така и заради стратегическото им разположение и важната им роля в световната политика. Държавите, с които "Възраждане" поддържа и развива приятелски отношения, са не само независими от международния спекулативен капитал, но и разполагат с огромни природни и човешки ресурси. Те са също така част от процеса на преначертаване на глобалните правила, които ще определят бъдещето на света през следващите столетия.

Сред тези държави са Русия, Китай, Иран, Казахстан, Сирия, Палестина, Либерия, Латвия, Молдова, Македония, Босна и Херцеговина, Малта и Колумбия. В публикацията си Златанов обръща внимание на значението на външната политика на България в този динамичен свят. Той отбелязва, че от нея зависи страната да избегне фатални грешки, каквито е допускала в миналото, довели до национални катастрофи. По думите му, България трябва да изгражда приятелски отношения с държави, които я третират с уважение и биха ѝ съдействали в трудни моменти.

Златанов споделя и личен опит в ролята си на народен представител, като досега е бил председател на групата за приятелство с Малта и член на групите за приятелство с Австрия, Полша, Виетнам и Люксембург. В новата си роля обаче, той поема председателството на групата за приятелство с Иран – страна с важно геополитическо значение, известна със своята древна история и днешната си роля в икономическия съюз БРИКС.

В заключение, Златанов публикува и снимка, на която е заедно с председателя на групата за приятелство с Китай и заместник-председателя на Народното събрание Цончо Ганев, след официалното обявяване на състава на групите. Ганев е известен като един от водещите оратори в съвременния български парламент и също има важна роля в изграждането на международни връзки в контекста на новия световен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    69
    Учуден бесарабски гей
    Всеки юрист ще каже,че Златан Златанов поне има стаж за разлика от ибрикчията на ДеБелян ПеПевски,ДеБелият мравояд Ростю Мазното Кафенце. ДеБел Ристю е най обикновена ДеБела и уродлива БКП издънка,глупав и тъп,но най вече надупен на ДПС на ПеПеевски!
  • 2
    68
    Учуден
    Всеки юрист от Русе ще каже, че Алтънчо е некадърен боклук и то от най-долните. Нито "пипето" му работи, нито има потенциал да го развитие. Това хюмне е най обикновено лайно-русофилистично, което е сред тарикатите на иZраждане само и единствно за пари.
  • -2
    67
    Запознат бесарабски гей
    То и аз като ДеБил-ПеПераст некъпан много често съм насран,наебан и наритан като всеки един смрадлив ПеПеруга
  • 0
    66
    Запознат
    Ами к'в да е боклук Алтънчо, пиян, насран, наебан, наритан, като всеки иZрод от иZраждане!
  • 2
    65
    Бай Ибрям
    Събота вечерта беше пиян като прасе на кея в Русе ......
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари