Златан Златанов: Пеевски отново саботира комисията за разследване на "Нотариуса"

3
Депутатът от "Възраждане" настоява за изслушване на Цветан Василев
Депутатът от "Възраждане" настоява за изслушване на Цветан Василев Снимка: Златан Златанов / Facebook

Техническото оборудване за изслушването на Цветан Василев е предложено, но комисията блокирана

Народният представител от "Възраждане" – Златан Златанов, който е член на "Временната комисия за проверка на факти и обстоятелства относно нерегламентираното влияние в правосъдната система и обвързаностите на представители на съдебната власт", отново изрази недоволството си от задкулисните действия на Делян Пеевски, които според него саботират работата на комисията.

Златанов, по време на последното заседание на комисията, призова Цветан Василев да бъде поканен за изслушване. В отговор Василев изрази готовност да се включи чрез Скайп. Това бе съобщено от Златанов чрез публикация в социалната мрежа Фейсбук, както вече ви информирахме вчера.

Вчера Златан Златанов изпрати официално запитване до Председателя на Народното събрание и членовете на комисията с предложение да бъде предоставено техническо оборудване за изслушване на Василев в залата, където се провеждат заседанията.

Възраждане“ твърдо заявява намерението си да се бори с корупцията реално, а не формално, както го правят някои политически субекти в Народното събрание, които използват корупцията като предизборна тема, а после се оказва, че са замесени в скандали с кюлчета и пари. Корупцията е явление, което засяга цялата държава и всеки един българин, защото обществени средства се източват към частни джобове. Ние от „Възраждане“ сме категорични, че ще се борим с корупцията ефективно, за да я изкореним заедно с всичките ѝ метастази. Поради това настоявам за изслушване на Цветан Василев във временната комисия, чиято дейност започна в предишното Народно събрание, но очевидно не води до резултати. Днес заседанието на комисията беше отменено, което за мен означава, че някой не желае да чуе това, което ще каже Василев. Призовавам народните представители да свалят политическия чадър над организираната престъпност в страната ни и да свикат заседание на комисията в най-кратък срок.", коментира Златан Златанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Нямам думи
    Защото досега правих свирки на паркинга на тировете!
  • 3
    11
    Нямам думи
    Жалкаря Салтан само срами Русе! "вгъZZраждани"!
  • 1
    10
    Българин
    "Ако никой не те забелязва, покажи на всички колко си прост" Мото на Кирил Петков от помощното училище към ХарварТ
  • -2
    9
    Учуден
    Не съм учуден обаче,че Кирчо Простото,Асанчо Ококореното,Ристю Мазното и Гномчо Смачканото не се появяват често в този сайт.Което е прекрасно - те трябва да се появяват единствено в сайта на МВР в раздел Издирва Се.
  • 2
    8
    Българин
    "Ако никой не те забелязва, покажи на всички колко си прост" Стара руска поговорка, взаимствана от русофилите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари