Златан Златанов: Гласуваме за възвръщането на славата на Русе

2

Водачът на "Възраждане" в Русе призова за масово гласуване

Водачът на листата на „Възраждане" в Русе, Златан Златанов, заедно с цялата листа на партията упражниха правото си на глас още рано сутринта. След като гласува, Златанов сподели своята позиция относно важността на изборния процес.

"Гласувах за възвръщането на националния ни суверенитет, за запазване на лева, за ненамеса във войната в Украйна, предоговаряне на членството в умиращия Европейски съюз и преформатирането му в съюз на свободните нации. Гласуваме за възвръщането на славата и блясъка на Русе", заяви Златанов.

Акцент върху важността на избирателната активност

Той изрази загриженост относно възможността за манипулиране на вота при ниска избирателна активност. "Ако не гласуваме, ще бъде подменена волята на суверена от купения и корпоративен вот. Задкулисието иска ниска избирателна активност", подчерта водачът на листата.

Признание към опитен юрист

Златанов изрази удовлетворение от присъствието в листата на адвокат Георги Георгиев, когото определи като "достоен русенец с 52 години юридически стаж като съдия и адвокат, дългогодишен Председател на Районния съд, окръжен и административен съдия с ранг на върховен съдия". Според Златанов, има вероятност именно Георгиев да получи честта да удари звънеца на новото 51-во Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Мнение
    Разбира се отрепки като Простото,доказан фалшификатор,измамник и убиец на пътя съвсем нямат място в българската политика или боклуци като Ококореният Имотен ПеПераст набутали България с външни заеми.
  • 3
    6
    Мнение
    Не мисля, че хара като Златанов, налитащи на бой на жени, имат място изобщо в политика, управлението на държавата и т.н.
  • 5
    5
    до 2
    не се ебавай с тях, те са импотентни, хилави, комплексирани зубъри и мухльовци от училище, дето са ги ебавали от яслата до магистратурата и сега са много надъхани да си избиват комплексите натрупани през годините като се правят на интелигентни и се ваксинират с незнайни неща и целуват евроамериканския гъз - някои от тези ерудирали кандидати за членство на менса даже са ходили да стават еничари в западни ВУЗове и там са толкова промити мозъчетата им че не можеш да стоиш до тях повече от 5 минути, защото ти докарват мигрена с арогантността и самовлюбеността си и да се държат сякаш ти правят чест, че говорят с теб
  • 4
    4
    The Justice
    Разбира се най много бивши членове на БКП има в корумпираната криминална продажна сган ппдб
  • 4
    3
    The Justice
    адв. Георги Георгиев беше член на БКП.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари