Журналист: Убитият при престрелката в София е Паро Боксьора

2
Паро Боксьора се скарал със Сашо Полицая. Имат някакви търкания заради клиенти, заяви Кирил Борисов
Паро Боксьора се скарал със Сашо Полицая. Имат някакви търкания заради клиенти, заяви Кирил Борисов Видео: NOVA

Паро Боксьора се скарал със Сашо Полицая. Имат някакви търкания заради клиенти, заяви Кирил Борисов

Побоят и стрелбата в столичния квартал „Модерно предградие” и работата на временната комисия за ревизия на криминални случаи коментират журналистите Захари Белчев от "Телеграф" и Кирил Борисов от „24 часа”.

При престрелката в София в четвъртък беше убит 48-годишен мъж. По данни на полицията трима души отиват пред офис за бързи кредити в квартал "Модерно предградие". Избухва скандал, който прераства в бой и престрелка. Двама души са в болница, единият от които е опериран. Засега не са ясни мотивите за стрелбата, но сред възможните причини е неизчистени сметки между двете групи. По информация на NOVA убитият е бил лихвар, с богато криминално досие.

Това наистина е тежък криминален случай”, каза Белчев. Той описа един от замесените като „бивш съдия по бокс, който в момента се занимава с рекет”.

„Аз не виждам чак толкова тежък криминален случай - Паро Боксьора се скарал със Сашо Полицая. Имат някакви търкания заради клиенти или разпределение на територии”, каза Борисов.

Паро Боксьора се занимава с контролирането на заложните къщи в западната част на София. За да имаш такава легална дейност, трябва да не си осъждан. Поставят се специални хора на тези позиции. Това е остатък от принципа на работата на мутрите през 90-те години”, отбеляза журналистът от „Телеграф”.

Народното събрание създаде нова комисия за ревизия на криминалните случаи. „Комисията е сформирана, но няма да има време за работа, защото вървим към предсрочни избори. С 2 или 3 заседания тази комисия нищо няма да реши”, заключи Белчев, а Борисов се съгласи, че „евентуални решения на комисията ще се използват в предизборната битка през есента”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    dgd
    Не мога да определя кой от двамата "експерти" диша през устата, но създава уникално прасешко впечатление.
  • 10
    1
    Стават такива неща
    Е, Боксьорът е загубил последния рунд в живота си.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари