Жители на село в Ямболско бягат панически от голям пожар

0
Село Воден в пламъци: Местните жители оставени без помощ
Село Воден в пламъци: Местните жители оставени без помощ Видео: БГНЕС

Село Воден в пламъци: Местните жители оставени без помощ

Село Воден, разположено в Община Болярово, област Ямболска, е обгърнато от пламъци, докато стотици хора и животни се евакуират без никаква помощ от държавата.

Жителите на село Воден са в шок и ужас от трагедията, която ги е сполетяла. Огънят обгражда селото от три страни, оставяйки местните без ясна представа къде да потърсят убежище. "Държавата тук я няма, нехае," коментират обезпокоените жители, изправени пред страховитата стихия.

Паника и евакуация без помощ

Огнената стихия вече е унищожила няколко къщи, причинявайки паника сред местните. Много от жителите не могат да сдържат нервите си и плачат отчаяно. В стремежа си да се спасят, хората грабват само най-необходимите вещи като документи и лекарства, но липсва организация и насоки за това какво да правят и как да се защитят. Междувременно огънят продължава да се разпространява, превземайки все нови и нови територии.

Изолация и липса на комуникация

В село Воден няма електричество, почти няма интернет, а мобилната връзка е толкова слаба, че много от местните, повечето от които са възрастни и трудно подвижни, не могат да се свържат със своите близки в по-големите градове. Тази ситуация допълнително увеличава стреса и безпокойството сред жителите, които се чувстват напълно изоставени и безпомощни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    dumpel
    https://youtube.com/shorts/C0MTLdaLom4?feature=shared
  • 3
    10
    Чили Южна Америка ИЛ 76
    https://youtu.be/4SxTRdDQnoU?feature=shared
  • 5
    9
    Бе 200 ЧС ИЛ-76
    https://youtube.com/shorts/QMR8w1E0AvI?feature=shared ИСКАТ НЕ ИСКАТ,БЪЛГАРИЯ ГОРИ.ПЕДЕРАСИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА,ПЕДЕРАСИТЕ ОТ ГЕРБ СДС ДСБ ДБ ДаБ БСП НДСВ ДПС ПП ДА ЗВЪНЯТ СПЕШНО НА БАТЯ ВЛАДИМИР В МОСКВА. СПЕШНО ,МЪЖКИ КУРВИ МАЗНИ.ПЛАЩАЙТЕ И САМОЛЕТИТЕ ДА ИДВАТ СОЕШНО,КУРВИ МРЪСНИ. МАЙКА ВИ ДА ЕБА В УСТАТА ДОЛНА КУРВЕНСКА ДА ЕБА. БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА ГОРЯТ. С МЕТЛИ И КОФИ БАЛКАН ЩЕ ГАСЯТ. КУРВИ МЪЖКИ.ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ. ПРЕДАДОХТЕ,БЪЛГАРИ,ЦИГАНИ,ТУРЦИ. РАЗПЪНАХТЕ И ХРИСТОС И АЛЛАХ. МЪРШИ.
  • 9
    8
    Navsykade
    Навсякъде гори,а ония 240 търтея са на купон! Не виждам нито един депутат да е при хората!!! Те си мерят маркучите!!!
  • 6
    7
    БЕ 200 ЧС
    Вокайте дядо Иван. Без него тук не става. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5-200 Путин ще ги изпрати веднага
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари