Жители на Русе алармират за лошото състояние на зелените площи на кея

5

Наклонени дървета и занемарени градини предизвикват безпокойство сред жителите

Жители на град Русе изразяват недоволство от лошото поддържане на зелените площи на кея.

Граждани на Русе се оплакват от занемареното състояние на дърветата и зелените площи по крайбрежната алея. Според тях, дърветата се нуждаят от спешна грижа, а градините са оставени без необходимата поддръжка.

Дърветата на кея имат нужда от грижа. Моля, отговорните дружества да укрепят колците и да захванат дърветата към тях. Някои от тях вече са значително наклонени и при силен вятър могат да се скършат“, споделя Иван Белчев.

Г-жа Ангелова също изрази своето безпокойство: Градинките и цветята са в окаяно състояние. На места всичко е абсолютно изсъхнало, а на други тревата е избуяла и неокосена. Цветята едва се виждат сред неоплевените треви.“

Пълномощникът на кмета за район Централен, Елиан Пантелеев, коментира ситуацията, като увери, че дърветата ще бъдат прегледани от съответните служби, които ще вземат решение как да се постъпи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Чичо Метин
    Абе хора напрвете едно живо Казино,менажирайте го правилно,ако нямате идея платете си хората ще го направят,привлечете активи от потока чужденци ,сумати ора са готови да трошат пари за малко внимание.Имаме уникална възможност няма идея.......
  • 5
    12
    Тъгуваща за хубавия град
    Градините изсъхнаха,дърветата умряха, ,всяка втора плочка от "ново направените" тротоари е разлепена....до нас има река, не може ли улиците поне веднъж седмично да се измиват,поне през лятото....и то поне главните...
  • 7
    11
    Жител на Русе алармира
    Гербаджиите осраха целият град и най вече русенски кей в името на единият бетон.Никой не им дири отговорност.Русенци няма,а останалите са подложили разтворени задни бузки.Глупаците от ГЕРБ лишиха русенци от достъп лесен и свободен до реката като унищожиха кея и заличиха всичко барабар с дърветата и зелените площи.Няма от къде да пуснеш лодка вече в реката по нормален път.Няма сянка през лятото и нормална пейка.Не се стои на кея след 09:30 лятото.Температура +52 измерихме.Бетонови алеи.Трябва да поканим Нунев,Стоилов,Архитектите идеолозите на новият кей за обяснение и въпроси по телевизията в обществен дебат за това каква са я свършили.Погледнете дигата.Кой я въведе в експлоатация? Как е построена? Тръгнала е към Дунав.Кой оряза скобите на блоковете? 5000 блока са! Защо не си мръдна пръста полицията,гранична и национална? Гкедаха как циганитв режат и мълчаха заедно с аппд.Лъжа ли е? Целият град видя и мълча.Русенци станаха крадливи патаранци и делиорманци.Срам и Позор.СъД е нужен в този град и прокуратура.
  • 3
    10
    Хъ
    Ще орежат и там всичко бе...да няма зелено в този обречен град, по добре не го канете..
  • 13
    9
    Аз
    Къв кей, кви 5 кинта? Вижте Градската градина на 100 метра от кметя и пред Пощата!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари