Жената, срязала гумите на 17 коли, е съседка на потърпевшите

0
Извършителката имала проблем с алкохола
Извършителката имала проблем с алкохола Снимка: Асен Игнатов / Архив

Извършителката имала проблем с алкохола

Жителите на блок в столичния квартал "Надежда" се събудиха с неприятна изненада в ранните часове на деня. Общо 17 автомобила, паркирани в района, осъмнаха със спукани гуми и нанесени щети по каросерията. Инцидентът е станал около 05:30 часа сутринта.

Един от потърпевшите собственици разказа пред БНТ: "Съседката към 09:30 часа се обади, че полицията е дошла, и когато слязохме, вече видяхме, че гумата е срязана - задната е три пъти срязана, предната един път".

Друг засегнат споделя преживяването си: "Обадиха ми се, че са ми срязали гумите. Чудесно, слизам и двете от дясната страна гуми срязани. Гледам колата малко на една страна, това е лошо, а трябва да ходя, да взема сестра ми. Тя е с две патерици".

Следобед все още имаше автомобили с видими поражения в района. Пострадалите собственици пресмятаха щетите, като един от тях сподели: "Една гума е 250 лева".

Вандалският акт е извършен от 52-годишна жена, която се оказва съседка на потърпевшите. Според жителите в района това не е първият подобен инцидент, а извършителката имала проблем с алкохола. След подаден сигнал в полицията, жената е задържана. Оказва се, че тя е позната на Министерство на вътрешните работи - София и с други хулигански прояви.

Един от местните жители коментира ситуацията: "Представяте ли си 17 автомобила - добре, че не е понеделник. Това е ужас. Всеки си е направил сметка как да отиде на работа, слиза и този факт е много неприятен".

Друг засегнат собственик на автомобил споделя: "Аз я видях като я качиха в колата - за първи път в полицейската кола, досега не я бях виждал".

Въпреки неприятната ситуация, някои от потърпевшите имат застраховка, която ще покрие щетите: "Колата има автокаско - няма проблем", споделя един от тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари