Жена загина при удар в дърво край Бели мел

0
Полицията разследва обстоятелствата около фаталната катастрофа
Полицията разследва обстоятелствата около фаталната катастрофа Снимка: БГНЕС

Полицията разследва обстоятелствата около фаталната катастрофа

Фатален инцидент отне живота на 26-годишна жена от град Чипровци вчера следобед в землището на село Бели мел, област Монтана. Трагедията се разигра на 19 септември около 16:00 часа, когато автомобилът ѝ се удари в крайпътно дърво.

Според първоначалната информация от разследващите органи, младата жена е управлявала лек автомобил "Пежо 307" с монтанска регистрация по пътя от град Чипровци към град Монтана. След преминаване през ляв завой, водачката е загубила контрол над превозното средство, най-вероятно поради движение с несъобразена скорост спрямо пътните условия.

В резултат на загубата на контрол, автомобилът е излязъл от дясната страна на пътното платно, след което се е ударил в крайпътно дърво и е продължил движението си в съседна земеделска площ. За съжаление, силата на удара е била толкова голяма, че младата шофьорка е загинала на място.

Екипи на спешна помощ и полиция са пристигнали бързо на мястото на инцидента, но за жалост не са могли да помогнат на пострадалата. Тялото на загиналата е транспортирано до Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) - Монтана за извършване на аутопсия, която ще даде повече информация за точните причини за смъртта.

Органите на реда са образували досъдебно производство по случая. В момента се извършва щателно разследване, за да се изяснят всички обстоятелства около трагичния инцидент. Експертите ще анализират фактори като състоянието на пътната настилка, метеорологичните условия, техническото състояние на автомобила и други възможни причини, довели до катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари